DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYY7SeAJ' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST A Fradihoz látogatnak a csabaiak | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

A Fradihoz látogatnak a csabaiak

2008. november 5. 6:50

A kézilabda NB I-ben szerdán 18 órakor a negyedik helyen álló Sonepar-Békéscsabai Előre NKSE csapata a Budapest Bank-FTC otthonában lép pályára.

A Fradihoz látogatnak a csabaiak
Tizenkét pont birtokában utazik a békéscsabai nőikézilabda-csapat a fővárosba a neves Ferencváros otthonába. Az FTC eddigi mérlege öt győzelmet és ugyanennyi vereséget mutat, ezzel jelenleg a hetedik helyen várják a folytatást. A viharsarki csapat felkészülten, mindenre elszántan lép majd pályára, hogy pontjainak számát az utolsó őszi forduló alkalmával ponttal vagy pontokkal gyarapítsa.

Mátéfi Eszter, a lila-fehérek vezetőedzője így vélekedik az esélyekről: "Szeretnénk jó mérkőzést játszani a Ferencváros otthonában. A találkozó esélyese a megfiatalított hazai együttes, amelynek elsősorban a gyors indításait kell megakadályoznunk. Három meghatározó játékosuk van: Szucsánszki, Zácsik és Szamoránsky Piroska, rajtuk kívül néhány rutinos, és több fiatal kézilabdázó alkotja a csapatot. A Fradi azok közé az együttesek közé tartozik, amelyek sok gólt lőnek, de sokat is kapnak. Kíváncsian várom, hogy a mi védekezésünk mire lesz elég a zöld-fehérek otthonában. Nálunk a kézműtéten átesett Kocsis Ágnes kivételével a keret tagjai a rendelkezésemre állnak."

A találkozót a www.hunnetmedia.hu ÉLŐben közvetíti.

Forrás: elorenkse.hu és beol.hu

További hírek