DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYjJ7ttq' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST HNKC: rangadó Székesfehérváron | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

HNKC: rangadó Székesfehérváron

2008. október 29. 6:20

Az ASA-Consolis-HNKC élvonalbeli kézilabdásai szerdán 18 órától a Fehérép-Alcoa vendégeként szerepelnek Székesfehérváron. A vásárhelyiek pontot szeretnének szerezni.

HNKC: rangadó Székesfehérváron
Nehéz mérkőzések várnak az ASA-Consolisra a bajnokságban. A sort a mai Fehérép-Alcoa elleni, idegenbeli rangadóval nyitják Farkas József vezetőedző tanítványai, majd következik hazai környezetben a Dunaferr és a Békéscsaba. Sok, mondjuk ki: az őszi dobogós helyezés múlhat ezeken a partikon. Ám a vásárhelyiek lendületben vannak, utóbbi két meccsüket – a Vasassal és a Kiskunhalassal szemben – megnyerték, és már a negyedik helyen állnak a táblázatban.

"Nagyon készültünk a Fehérvár elleni összecsapásra" – árulta el a kapus, Vörös Henrietta –, "szeretnénk pontot vagy pontokat szerezni. Nem nyomaszt, inkább doppingol bennünket, hogy elérhető közelségbe került az őszi dobogó. Mindenképpen élni akarunk ezzel a lehetőséggel, meg kell ragadnunk az alkalmat. Hisszük, Vásárhelyen is teher alatt nő a pálma... Döntő lehet a jó kapusteljesítmény, a határozott, szigorú védekezés, míg a támadásoknál koncentrálnunk kell az eredményes befejezésre."

"A végső helyezés szempontjából is fontos, sorsdöntő találkozó vár ránk Fehérváron" – mondta Farkas József, az ASA-Consolis-HNKC szakvezetője.

"Ellenfelünk nagy lövőerővel rendelkezik, az idegenlégiósok és Siti Eszter vezérletével gyors kézilabdát játszik. Taktikánkat az irányító és a balátlövő, Triscsuk közti kapcsolat, összhang megtörésére alapozzuk. Ez lesz a legfontosabb feladat a védekezésben. Ezenkívül szeretnénk a saját játékunkat – labdaszerzés, majd lerohanás – ráerőltetni a Fehérépre. A rangadón bármelyik eredmény előfordulhat, mi mindenképpen pontot akarunk szerezni."

Az összecsapást a HunNet Média (www.hunnetmedia.hu) ÉLŐben közvetíti.

Forrás: www.delmagyar.hu

További hírek