DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYZJF7jv' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Lila skalpra vadásznak a lokisták | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Lila skalpra vadásznak a lokisták

2008. október 11. 16:28

A hétközi fordulót követően szombaton újra pályára lép a DVSC-Aquaticum alakulata, ráadásul a 18 órakor kezdődő bajnoki találkozó igazán pikáns lesz, hiszen a Békéscsaba látogat a Hódosba.

Lila skalpra vadásznak a lokisták
Van egy jó hírünk azok számára, akik nem tudnak kilátogatni a derbire: a Hajdú Online (www.haon.hu) élőben közvetíti a meccset).

Garantált a hangulat

A Loki–Csaba összecsapás igazi csemegét ígér a nézők számára, hiszen köztudomású, hogy a két szurkolótábor (finoman fogalmazva) még véletlenül sem ül le sörözni egy asztalhoz a meccsek előtt, s a viszonyuk miatt mindig parázs a hangulat a nézőtéren. A kiváló hangulatot tovább fokozza, hogy a Debrecen veretlenül vezeti a bajnokságot, míg a lila-fehér gárda a pontvadászat eddigi meglepetéscsapata, hiszen 4 győzelemmel és 2 vereséggel a negyedikek a tabellán. A két csapat a felkészülés során többször is találkozott, s mindannyiszor küzdelmes, izgalmas csatát vívott. Lényegében borítékolható, hogy a bajnoki találkozón is óriási lesz a harc a pontokért.

Jó a rivális

– A Békéscsaba már tavaly is bontogatta szárnyait, még az élcsapatoknak is megnehezítették a dolgát hazai környezetben, azóta pedig még jobbak lettek, főleg védekezésben tudnak kiváló teljesítményt nyújtani. Mátéfi Eszter remekül összerakta a társaságot, ráadásul erősödtek is a szezon előtt, így mindenképpen a szezon eddigi meglepetéscsapata az övék – fogalmazott Pastrovics Melinda, a Loki válogatott kapusa. – Mindennek ellenére nem szabad, hogy problémát jelentsenek a számunkra, biztos vagyok benne, ha teljes erőbedobással játszunk, akkor begyűjtjük zsinórban a hetedik győzelmünket is.

Forrás: www.haon.hu

További hírek