DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYjbcIBf' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Uhráková Debrecenben is kapitány | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Uhráková Debrecenben is kapitány

2008. augusztus 23. 4:02

Döntött a DVSC-Aquaticum szakmai vezetése: az új szezonban Lucia Uhráková a Loki csapatkapitánya. A Fraditól érkezett kiváló játékos számára nem újdonság ez a megtiszteltetés, hiszen az FTC-ben is rábízták ezt a bizalmi posztot.

Fotó: dvsckezilabda.hu
Fotó: dvsckezilabda.hu
"Már a Székelyudvarhelyi edzőtáborozás alatt beszélt velem erről a lehetőségről az edzőnk, Bakó Botond, s már akkor is nagyon jól esett, hogy ennyire bízik bennem. Nem érzem annyira nagy dolognak, hogy újoncként lettem csapatkapitány, mivel lényegében ez egész gárda kicserélődött a nyáron. Természetesen számítok a helyettes, Szabó Valéria segítségére is. Úgy érzem, kezd összeállni a csapatunk, a védekezés már megfelelő szinten megy, de a támadások tökéletesítésén még sokat kell dolgoznunk. Mint minden meccsen, így a hétvégi felkészülési tornán is győzni szeretnénk"– nyilatkozta a naplónak a Lulu becenévre hallgató játékos.

A felkészülési időszak egyik legkeményebb erőpróbájához érkezik a Loki a hétvégén, hiszen szombaton és vasárnap Siófokon egy nemzetközi tornán lépnek pályára Bakó Botond tanítványai.

Ezen a megmérettetésen a házigazdák mellett a Bajnokok Ligája döntős Hypo NÖ, a svéd Spårvägen Stockholm, a Fehérép Alcoa, a Budapest Bank-FTC és a DVSC-Aquaticum vesz részt.

Forrás: haon.hu



Egy alázatos profi: Lucia Uhráková
Veretlenül tornagyőztes a DVSC
DVSC: győzni és fejlődni
Egyelőre csak tízen
DVSC: Edzőváltás a nyáron

További hírek