DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYwBoXgX' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Vura és a lányok búcsúja | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Vura és a lányok búcsúja

2008. május 24. 8:29

Hétvégén befejeződik az NB I-es nőikézilabda-bajnokság. A Fehérép Alcoa FKC ma a Kiskunhalas, a Dunaferr NK pedig holnap a Fradi ellen lép pályára.

Mayer jövőre az ETO-ban szerepel
Mayer jövőre az ETO-ban szerepel
A pekingi olimpia miatt változott a lebonyolítás, elmaradt a korábbi években megszokott rájátszás, így az alapszakasz küzdelmeivel be is fejeződik az NB I-es női kézilabda-bajnokság. Fejér megye két csapata közül a Dunaferr NK már korábban bebiztosította az ezüstérmét, míg a Fehérép Alcoa FKC ma szerezheti meg véglegesen a 4. helyet, amennyiben legyőzi a vendég Kiskunhalast.

- Soha nem mérlegelek, hogy kivel játszunk, hiszen számomra valamennyi mérkőzés egyformán fontos. Így abszolút nem mindegy, hogy a csapat a 4. vagy az 5. helyen fejezi be a bajnokságot. Rá-adásul a mai ellenfelünk, a Kiskunhalas a Vasas-Derecske mérkőzés végeredményének a függvényében a bent-maradásért is harcol - mondta Vura József, a fehérvári csapat búcsúzó vezetőedzője. - Szeretnénk szépen elköszönni a szurkolóktól, s ezt a lányoknak is elmondtam, akik szépen dolgoztak ebben a szezonban, hiszen nem mindegy, hogy a tavalyihoz képest egy megfiatalított csapattal szerezhetjük meg a 4. helyet. Sokat tettünk ezért, noha rengeteg problémánk volt.

A szurkolók Vura mellett Tápai Szabinától, Szrnka Hortenziától és Mayer Szabinától is elköszönhetnek, akik ősztől másutt folytatják.

A Dunaferr NK vasárnap az FTC vendégeként fejezi be a szezont. A klub tegnapi tájékoztatóján elhangzott, hogy Ferling, Pigniczki, Borbás, Ungureanu és Knezovics szerződést hosszabított, míg Sopronyi és Berta távozik.

Forrás: fmh.hu

További hírek