DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYISkpAc' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Hétvégétől kapható a Time Out | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Hétvégétől kapható a Time Out

2008. május 19. 15:50 © handball.hu

A hétvégén már a Time Out nőikézilabda szaklap új, 2008/1-es számával találkozhatnak a csarnokokban a Győri Audi ETO és a Budapest Bank-FTC meccseinek látogatói. A magazin ezúttal is magyar, illetve angol nyelvű kiadással jelentkezik.

Hétvégétől kapható a Time Out
Tisztelt Előfizetőink, jelenlegi és leendő Olvasóink!

Május 23-án kerül ki a nyomdából kézilabda szaklapunk legújabb száma. 2007. novemberi megjelenésünk óta számos fontos esemény történt a nőikézilabda világában.

A világbajnokságon kiderült, hogy nincs új a nap alatt, a bajnokot ismét Oroszországnak hívják. Hazánk válogatottját a vb-kudarcot követően új szakmai stáb irányítja Peking felé, és a keretben is történtek változások.

Szaklapunk negyedik számában visszatekintünk a vb eseményeire: bemutatjuk az egyik legtöbbet fejlődött válogatottat (Németország), az egyik legsikeresebb edzőt (Jevgenyij Trefilov), míg csapatunk teljesítményét Köstner Vilmos értékeli.

Lapunk természetesen foglalkozik a 2008-as esztendő eseményeivel is. Elemezzük a Bajnokok Ligája küzdelmeit, és az olimpiai selejtező tornákat, külön kitérve a kvalifikáció körüli bonyodalmakra.

Ismertetjük a 2008. márciusában létrejött Női Klubkézilabda Szövetség (WCA) megalakulásának okait, és legfőbb törekvéseit.

A nőikézilabdát szakmai szemmel is követők, illetve az érdeklődők számára új rovatokat indítunk: a kézilabdázás elméletéről neves edzők, érdekesnek tartott játékvezetői szituációkról elismert bírópárosok alkotnak véleményt.

Magazinunk kiemelten fontosnak tartja az eredményes utánpótlásképzést, ennek megfelelően riportsorozatot indítottunk a magyar nőikézilabda-utánpótlás helyzetéről.

Colin Penny, a Time Out angol nyelvi lektora megosztja olvasóinkkal, hogyan került kapcsolatba a sportággal, valamint bemutatja kedvenc csapatát, a Váci NKSE-t.

A felsorolt érdekességeken kívül lapunk megszólaltat számos kézilabdás személyiséget, többek között: Ausra Fridrikast, Cristina Varzarut, Lovász Zsuzsannát, Maglódi Lajost, Nair Almeidát, és Valerie Nicolast.

A magazin megrendelhető/előfizethető a subscription@timeoutmag.com e-mail címen, vagy közvetlenül honlapunkon keresztül: www.timeoutmag.com/order.php?lang=hu

Postacímünk: Hegedüs Márk, Pf.: 398, 9401 Sopron

A Time Out Magazin szerkesztősége

További hírek