DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYlcPVc4' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Lőw Franciaországba szerződött | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Lőw Franciaországba szerződött

2008. május 1. 3:05

A következő szezontól a CJF Fleury les Aubrais csapatában játszik Lőw Andrea. A Vasas balszélsője kétéves szerződést írt alá a francia klubnál.

Lőw Franciaországba szerződött
A Vasas balszélsője múlt csütörtöktől szombatig próbajátékon vett részt a francia CJF Fleury les Aubrais csapatában, és mielőtt visszatért Budapestre, kétéves szerződést írt alá a klubnál. Stéphane Nicol vezetőedző nem csak eredeti posztján, hanem balátlövőként és irányítóként is számít a játékosra.

"Lőw Andrea a kettes védekező pozícióban, valamint gyors támadójátékunkban is nagy segítségünkre lesz" - mondta az edző. A szélső játékos nem először jár Franciaországban: fél évet játszott már a Mios Biganos csapatában.

A francia csapat másik két játékost is igazolt már a következő szezonra: a cseh átlövő Klára Zachovát és a 18 éves francia játékost, Océane Feroussier-t.

Forrás: www.larep.com
handball.hu

További hírek