DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYD6FL9G' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Vasárnap Estellában eldől | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Vasárnap Estellában eldől

2008. április 25. 13:17

Szombaton indul Spanyolországba, Estellába a Dunaferr NK nőikézilabda-csapata az elődöntő második mérkőzésére, amely vasárnap lesz az Itxako Navarra csarnokában.

Vasárnap Estellában eldől
Imre Vilmos vezetőedző már az első hazai mérkőzés után is optimistán nyilatkozott a továbbjutást illetően. - Kettős győzelemmel akarunk a döntőbe kerülni - mondta a szakvezető.

- A bizakodásomat először is az táplálja, hogy mi vezetünk 4-0-ra. Ez fontos. Ugyanis nincs azoknak igazuk, akik a Navarra együttese ellen könnyed győzelmet vártak, eleve már lefutottnak gondolták az elődöntőt a mi javunkra. Időben mondtam: nem kilencven százalékos az esélyünk a továbbjutásra, hanem hatvan a negyvennel szemben. A spanyol gárda nagyon egységes társaság. Nem, ismernek elvesztett labdát. Úgy gondolom, ők nálunk a maximumot nyújtották képességeikből, a mi csapatunkban viszont még jelentős tartalékok vannak. Persze egyesek egyéni teljesítményének is jelentősen javulnia kell. Akikre gondolok, azok ezt jól tudják, s alig várják, hogy bizonyíthassanak.

- Valóban vasárnap lehet bizonyítani idegenben. De min kell javítani a visszavágón?
- Az első mérkőzésen harminc ziccert dolgoztunk ki, ám a helyzetkihasználás nem volt megfelelő. Az átlövések terén is voltak hiányosságaink. A Navarra védekezésben, agresszívitásban az első félidőben felülmúlt bennünket. Fordulás után viszont feljavult a kapusteljesítményünk, és mi is keményebben védekeztünk. Ezért ezen a héten az edzéseken az agresszív játékot, a kemény ütközéseket gyakoroltuk. Szeretnénk a visszavágó mérkőzés elején ezzel a stílussal meglepni a házigazdákat.

- Most már testközelből ismeri egymást a két csapat. Nemcsak a videókazettákról, mint a felkészüléskor. Miként látja, kell-e idegenben taktikát változtatnunk?
- Semmiképpen. Az alaptaktikánkon nem változtatunk, de vannak olyan elemei a játéknak, amelyet alkalmazni fogunk. Mindenképpen bízom a csapatomban, hiszen a nemzetközi kupasorozatban jók a mutatóink. Idegenben egyedül Trondheimban kaptunk ki egy góllal, a többi csapatot kettős győzelemmel búcsúztattuk el. A Dunaferr csapatára mindig jellemző volt, hogy komoly feladatra maximálisan tud koncentrálni. Most is ezt várom a játékosaimtól.

Elég lesz a négy gól?

Forrás: Dunaújvároi Hírlap

További hírek