DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MY7KLN4h' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Három hétig a Hypoval készül a Vác | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Három hétig a Hypoval készül a Vác

2008. március 18. 6:33 © handball.hu

Augusztusban három hetes közös felkészülésen vesz részt a magyar Váci NKSE és az osztrák Hypo NÖ - tájékoztatta a handball.hu-t Kenyeres József, a váciak vezetőedzője.

Kenyeres József Fotó: www.vacinkse.hu
Kenyeres József
Fotó: www.vacinkse.hu
"Óriási lehetőség és megtiszteltetés a Váci NKSE részére a nyári, három hetes közös felkészülés a Hypo csapatával" - kezdte Kenyeres.

"Ez azt jelenti, hogy augusztus elején Németh Andrással és csapatával egy hetet Bécsben, utána pedig két hetet Vácon töltünk közös tréningekkel. A tervek szerint két-három napig a Hypo utánpótlás-csapata is Vác vendége lesz. Azt hiszem, óriási motivációt jelent a csapatom számára, hogy a világ talán legjobb csapatával készülhetünk együtt, és tarthatunk közös edzéseket."

handball.hu


További hírek