DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYZosays' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Ravasz norvégok | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Ravasz norvégok

2008. március 8. 11:06

A Dunaferr norvég ellenfele, a Byåsen mindent elkövet, hogy Ferlingéket kizökkentse nyugalmukból: rafinált problémák elé állították a dunaújvárosi női kézilabdacsapatot.

Ravasz norvégok
- Két nap alatt egyik szállodából kell a másikba költözniük, ráadásul harmadik helyen fognak étkezni. Ám ezzel nem fognak célt elérni - fogalmazott Imre Vilmos, szakvezető. - Mi a rosztovi utunk során teljes mértékben megedződtünk. Ezzel nem fognak ki rajtunk. A lényeg, hogy tiszta lelkiismerettel utazunk el Trondheimbe. Amit lehetett, megtettünk a sikerért.

- Milyen ez a norvég ellenfél, miután kielemezték a kazettákon látottakat?
- Nagyon jó csapat. Fiatal, gyors, öt válogatottjuk van. Három kulcsemberük, Hårsaker jobbátlövő, Gøril Snorroeggen irányító és Malm Frafjord beálló ellen külön is készülünk. Mindkét félidő elején nagy rohamokkal kezdenek, de utána el is fáradnak. Ezt kihasználhatjuk a félidők végén. És ahogy az északi játékosokra jellemző, hihetetlen önbizalmuk van! Két-három rossz próbálkozás után negyedszer, ötödször is elvállalják. Ami még szintén jellemző rájuk: a sok, labda nélküli mozgás, futás.

- A Dunaferrben emberükre találnak a norvégok. A mi lányaink szíve, esze a helyén lesz ezúttal is. Ezt borítékolom...
- Valóban sikeres volt a felkészülésünk. A hódmezővásárhelyi és a Goldberger elleni bajnoki találkozót is eredményesen használtuk ki a gyakorlásra. Bírnunk kell a tempót, és úgy látom, a mi átlövőink és kapusaink jobbak. A hangulat nagyon jó nálunk, hiszen eddig több fronton is sikeresek vagyunk. Ennél nem kell jobb motiváció.

Lovász Zsuzsanna nagyszerű játékos, aki rutinos nyilatkozó is. Ő így vélekedik:
- Ki bánja, hogy nagyon gyors csapat a Byåsen, ha mi a támadások végén mindig gólokat dobunk? A rutin mellettünk szól, ha a megbeszélteket teljesítjük, s keveset hibázunk, jó eredménnyel jövünk haza.

Forrás: dh-online.hu

Dunaferr: irány Trondheim!

További hírek