DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYuucsQQ' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Anja Andersen: Mégsem FCK? | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Anja Andersen: Mégsem FCK?

2008. január 13. 8:49 © handball.hu

A Sportenkort információi szerint Anja Andersen az SK Aarhus vezetőségével is tárgyalásban áll. A Slagelse vezetőedzője még mindig nem kötelezte el magát írásban a fővárosi FCK felé.

Anja Andersen: Mégsem FCK?
A hírek szerint ráadásul nem csak az aarhusi gárda jelenti az egyetlen alternatívát. Ezt maga az érintett is megerősítette, de bővebben nem kívánta kommentálni a történteket.

"Nincs különösebb hozzáfűznivalóm a felröppent információhoz, azonban amikor a jövőmről van szó, több szempontot is figyelembe kell vennem. Hozzáteszem, nem csak Dánián belül gondolkodom" - magyarázta az ambíciózus szakember a Slagelse honlapján.

Anja Andersen: FCK

handball.hu

További hírek