DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MY5ilfTA' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Csoportrangadó következik | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Csoportrangadó következik

2008. január 2. 2:08

A D-csoport dániai mérkőzésével folytatódik szerdán a Bajnokok Ligája sorozata. Ezúttal Viborgba látogat az Oltchim Vâlcea csapata, s több mint valószínű, hogy a hazaiaknak nélkülözniük kell Bojana Popovićot, így a románok már most bebiztosíthatják a csoport első helyét.

Christina Roslyng Christiansen
Christina Roslyng Christiansen
Néhány nappal a viszonylag sima mérkőzést hozó Dán Kupa-győzelem után ismét fontos csatára számítanak a Viborg-drukkerek: szerda este városukba látogat a D-csoport favoritja, a román Vâlcea csapata. A vendégek már továbbjutottak a BL főtáblájára, a kérdés csak az, hogy hányadik helyen érnek célba. Az októberi mérkőzésen Tadici lányai nyertek, amelyért a Viborg szerdán 21.30-kor vágna vissza.

A múlt szombati kupadöntőt sérülések és betegségek árnyékolták, s ez most sincs másképpen, ugyanis Bojana Popović pályára lépésének valószínűsége szinte egyenlő a nullával. Az irányító betegséggel bajlódik, így a helyét Christina Roslyng Christiansen veheti át a mérkőzésen.

A sornak ezzel még nincs vége: a visszatérő Kristine Lundénak láb-, Anja Althausnak pedig vállpanaszai vannak, így ők csak könnyebb edzésmunkát végeznek, de mindkettő játékosra számít Tomas Ryde edző.

Tomas Ryde, a Viborg edzője: "Aggasztó, hogy betegségek és sérülések miatt nem tudtunk megfelelő szintű edzéseket végezni, de ehhez már hozzászoktunk az idei szezonban. Így más stratégiát kellett kidolgoznunk a Vâlcea ellen, amelyet a kupadöntőben is kiválóan hasznosítottunk. Az első mérkőzésen a románok kemények voltak, így azt mondtam a játékosaimnak, hogy fizikailag kell legyőznünk őket.

Legfőbb célunk, hogy a balátlövő Adina Meiroşut hatástalanítsuk, és a kontratámadásaikból, valamint kiváló szélsőik játékából is fel kellett készülnünk."

Forrás: vhk.dk

A találkozót az Eurosport2 International és a DR1 élőben közvetíti (ld. naptár!).


A D-csoport állása
1. Oltchim Vâlcea 4 4 0 0 134-102 8 pont
2. Viborg 4 2 1 1 134-123 5
3. Budućnost 4 1 1 2 104-121 3
4. FTC 4 0 0 4 99-125 0


A Bajnokok Ligája összes mérkőzésének, valamint az esetleges tévéközvetítések időpontja megtalálható naptárunkban.

Viborgban maradt a Dán Kupa
Megnőttek az FCK esélyei

handball.hu

További hírek