DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MY5lqUFG' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Hatgólos debreceni siker | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Hatgólos debreceni siker

2007. szeptember 20. 21:06

Ismét egy csütörtöki mérkőzéssel kezdődött a bajnokság újabb, hatodik fordulója. Az előző fordulóban a Dunaferr vendégeként szoros vereséget szenvedő DVSC-Aquaticum az eddig még nyeretlen Vasas-Invitel csapatát fogadta.

Orbán: 11 gól
Orbán: 11 gól
NB I, 5.forduló:
DVSC-Aquaticum-Vasas SC 29-23 (16-11)

Debrecen, 800 néző.
Vezette: Baranyi, Szloska.
DVSC-Aquaticum: Triffa - Csáki 1, Orbán 11/3, Szabó 3, Latakaité 5, Szűcs 5, Stuparicová. Cserék: Nagy, Micic 2, Vorozscova (kapus), Madai, Hornyák 1, Sütő 1, Kiss É. (kapus).
Vasas SC: Guiu - Sterbik, Nagy K. 7/2, Gaál 1, Pollaková 7, Kuprichenkova 5, Gorova 2. cserék: Fehér 1, Szeberényi 1, Szalontai, Tóthová (kapus).
Hétméteresek: 3/3, ill. 3/3.
Kiállítások: 0, ill. 4 perc.
Az eredmény alakulása: 8.p.: 2-4, 13.p.: 5-4, 18.p.: 8-6, 24.p.: 11-7, 35.p.: 19-12, 41.p.: 19-16, 46.p.: 22-17, 51.p.: 26-18, 58.p.: 28-22.

Verica Nikolic mellett Benyáts Bea sem tudta vállalni a játékot, az átlövő egy vírus elleni küzdelemben gondolta úgy, hogy jobb inkább a pihenés, mint a rohangálás.
Nagyon is tompán kezdett a Loki a lelkes Vasas ellen, amely az elején egy rövid ideig előnyben volt. Ez nem bizonyult hosszú állapotnak, mert Triffa Ági parádéi és Orbán Annamária agilis játéka nyerőnek bizonyult. A másik oldalon Guiu bizonyította többször klasszisát. Mintegy húsz perc után Micic és Nagy jött be szélre Csáki, valamint Stuparicová helyére, de ők sem tudtak igazi húzóembernek bizonyulni. Még szerencse, hogy Gabi és Anna átlövései ültek, illetve Ruta és Vali is villant olykor-olykor.

Jól kezdte a Loki a második félidőt, de a hétgólos előny (19-12) hamar négyre olvadt. Nyolc percig nem lőtt gólt a Varga-alakulat, a Vasasban pedig Pollaková, Nagy és Guiu hozta magát. Ekkor már nem tudott olyan hatékonyan játszani az ukrán Kuprichenkova, aki a szünet előtt négyszer köszönt be. A debreceni kispadról sorra jöttek be a cserék, így mindenki pályára lépett a mérkőzésen a piros-fehér gárdában.
A meccsen rengeteg ziccert hagytak ki Madaiék, ezért csak hat lett közte a végén. Orbán Annamária válogatott formában szórta a gólokat, a csapatban ő játszott a legjobban ezen az estén. A lényeg, hogy nem borult a papírforma. Holnap regeneráló edzésünk lesz kilenctől, majd hétfőig pihenőt kaptak a csajok. Jövő szombaton a bajnoknál vizitál a Loki. Addig van min javítani.

Forrás: dvsckezilabda.hu

További hírek