DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYdkbg6A' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Rikke Nielsen videoüzenetben köszönt el | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Rikke Nielsen videoüzenetben köszönt el

2007. augusztus 14. 13:52 © handball.hu

A dán válogatott Rikke Nielsen előző (Lipcse) és új (Aalborg) klubja között dúl a harc. A németek pénzügyi követelését az észak-jütlandi klub arra hivatkozva utasította el, hogy a játékos szerződésében nem találja a kompenzációra utaló részt.

Nielsen fotója az Aalborg honlapján - már csak a játékengedély hiányzik
Nielsen fotója az
Aalborg honlapján
- már csak a játékengedély hiányzik
Ennek következtében a Lipcse továbbra is kezében tartja Rikke Nielsen játékengedélyét, az EHF pedig haladéktalanul kivizsgálja az ügyet.

A Játékosbizottság elnöke, Annelise Vidø eképp nyilatkozott a Jyllands-Posten című dán napilapnak:

- Boldogan tárgyalnánk a Lipcsével, de ők csak az Aalborggal állnak szóba. Még Rikkével sem akartak beszélni, habár ő több levelet is írt nekik. A játékos videoüzenetben köszönt el a szponzoroktól, a lakása kulcsát pedig visszajuttatta a klubhoz, sőt, még pár bútorát is eladta nekik. Mindez jól mutatja, hogy a Lipcse igazából nem is szerette volna megtartani Nielsent.


handball.hu

További hírek