DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYLoY0Pv' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Lungu továbbáll Kolozsvárról? | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Lungu továbbáll Kolozsvárról?

2007. augusztus 13. 8:20 © handball.hu

A román válogatott balátlövőjéről, Carmen Lunguról június végén adtunk hírt, miszerint Kolozsvárra szeretne igazolni. Azóta készült együtt a román bajnoki bronzérmes csapattal, de most bejelentette, hogy mégsem a helyi egyetem klubjában szeretné folytatni pályafutását.

Lungu továbbáll Kolozsvárról?
A prosport.ro szerint Carmen Lungu el akarja hagyni a kolozsvári U Jolidon csapatát, méghozzá a bajnoki dobogón eggyel feljebb lépne, a brassói Rulmentulhoz csatlakozna.

"Nagyon vágytam arra, hogy hazatérjek Kolozsvárra, és bár voltak jobb ajánlataim Európából, mégis Románia mellett döntöttem. Sajnos a kolozsvári klub nem alkalmazkodott igényeimhez, így szeretnék Brassóba menni, amint a két klub megegyezik egymással. Visszautasítottam a Viborgot, hogy még jobban segíthessem a román nemzeti csapatot is. Remélem, hogy ez is sikerülni fog, ha Brassóba utazom."

A napokban a Rulmentul és az U Jolidon vezetői Kolozsváron találkoznak, hogy megbeszéljék Lungu esetét.

"Úgy tudom, hogy a Rulmentul rendezni fogja a klubváltással járó pénzügyeket. Remélem, hogy egyetértenek a Brassó vezetésével, és bízom abban, hogy nem lesz semmilyen probléma" - mondta a szeptemberben a 29. életévét betöltő játékos.

Lungu hazaigazolt

handball.hu

További hírek