DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYrEsiFV' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Heidi Astrup másodedző lett | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Heidi Astrup másodedző lett

2007. június 19. 14:16 © handball.hu

A Viborg koronázatlan királynőjét mától új szerepkörben láthatják a dánok. Az Ukrajna elleni sikertelenül megvívott vb-selejtező párcharcot követően a 35 éves Heidi Astrup befejezte az aktív játékot, és másodedzőként az 1. divíziós Skive F.H. nőikézilabda-csapatához igazolt.

Heidi Astrup másodedző lett
Astrup már alá is írta egyéves szerződését a klubbal, amiben az is benne foglaltatik, hogy ha a játékos úgy érzi, bármikor beállhat a többiek közé. "Ez természetesen nem azt jelenti, hogy ilyenkor kétszer 30 percet a pályán leszek" - szögezi le az új másodedző.

"Heidi nagyszerű döntéseket hoz a pályán, s remélem, ezt a kiváló tulajdonságát most át tudja adni a Skive játékosainak is. Nagyon várom a vele való együttműködést, azt hiszem, az ő jelenléte igen fontos lesz a lányok egyéni fejlődése szempontjából" - nyilatkozott boldogan Mette Klit, a Skive vezetőedzője.

A Skive egyébként tavaly a Frederikshavn mögött a második helyen végzett az 1. divíziós bajnokságban. Mi más is lehetne a klub idei célja, mint felkerülni az elsőosztályba?

Heidi Astrup bemutatkozása már kedd délután megtörténik, hiszen 16:30-kor lesz a csapat első edzése.

handball.hu (bee)

Címkék:

külföld dánia

További hírek