DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYG3uYuX' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Napi egy edzéssel készül a Győr | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Napi egy edzéssel készül a Győr

2007. május 24. 9:01 © handball.hu

Nyugodtan mondhatjuk, hogy vasárnap az év mérkőzését rendezik a Népligetben, hiszen az utolsó forduló Ferencváros-Győr összecsapásán dől el a 2006/2007-es bajnoki cím sorsa. A címvédő Győri Audi ETO KC vezetőedzőjénél, Róth Kálmánnál érdeklődtünk, vajon hogy készülnek lányai az aranycsatára.

Napi egy edzéssel készül a Győr
handball.hu: Milyen állapotban várjátok a vasárnapi csúcsrangadót?
Róth Kálmán: A szokásos felkészülést alkalmazzuk, abban a ritmusban készülünk, ahogy bármelyik mérkőzésre. Átálltunk a napi egy edzéses szisztémára, hiszen úgy gondoljuk, hogy az idén elvégzett munka miatt ez megfelelő. A hét elején inkább fizikális munka folyt, ma fogjuk elkezdeni a taktika csiszolását.

handball.hu: Készültök esetleg meglepetéssel ellenfeletek számára?
Róth: Sok újdonságot nem tudunk egymásnak mutatni, többször játszottunk a Fradival, ismerjük a keretüket, ahogy ők is a miénket. Nem a taktika fogja tehát eldönteni a meccset, hanem a pillanatnyi forma.

handball.hu: Mostanában több kritika is érte a csapat mentális állapotát. Sikerült megoldani a problémát?
Róth: Tisztáztuk a helyzetet, és már a Dunaferr ellen is kimondottan jól játszottunk. Magabiztos győzelmet arattunk egy olyan mérkőzésen, amely ellenfelünknek is igen fontos volt, hiszen győzelme esetén még BL-induló helyet is elérhetett volna. Látszik a játékosok hozzáállásán, hogy nem lesz gond, egész héten megfelelően edzettek, úgyhogy azt hiszem, hogy túljutottak ezen a problémán.

handball.hu: Mivel a Győr kispadja jóval hosszabb, mint a Fradié, talán érdemes lenne a fizikális előnyöket kihasználni vasárnap. Mit gondolsz erről?
Róth: Van egy meccselési szisztémánk, amit már jóideje alkalmazunk. Nálunk is van 3-4 kulcsjátékos, aki végig fogja játszani a mérkőzést, és képes hatvan percen át egyenletesen teljesíteni. Nekik a csapat szerkezetében és a taktikájában lényeges szerepük van. Nem hiszem, hogy sorokat fogunk csak azért cserélgetni, hogy a Fradit megfuttassuk. Biztos, hogy nagy iramú találkozó lesz, hiszen mindkét gárda szeret sok futással, sok lerohanással játszani, de különösebb taktikánk erre nincs, mindig úgy fogunk cserélni, ahogy a meccs helyzete adja. Szerencsére sérültünk nincsen, persze a bajnokság vége felé már minden csapatnál vannak kisebb problémák, amik azért a teljesértékű munkát nem gátolják. Egy-egy játékos néha bizonyos edzésfeladatok alól felmentést kap, de összességében a teljes keretre számíthatok.

handball.hu (bee)

Németh András: A dobókockával van egy dobásunk

További hírek