DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYVTIhwe' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Verhető ellenfeleket kaptak a magyarok | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Verhető ellenfeleket kaptak a magyarok

2006. augusztus 22. 12:40 © handball.hu

A Ferencváros a Bajnokok Ligája második selejtező-fordulójában a Brassó-Madeira párharc győztesével játszik, míg a Kiskunhalas a Baku/Gorodnichanka összecsapás nyertesével csap össze az EHF-kupa második fordulójában. Cikkünkben Zsiga Gyula értékeli csapata sorsolását.

Fotó: EHF
Fotó: EHF
Kifejezetten könnyű ellenféllel mérkőzik meg a Kiskunhalas, hiszen azerbajdzsáni vagy fehérorosz csapatot kell majd legyőznie az EHF-kupa második fordulójában.

Zsiga Gyula a következőket mondta a handball.hu-nak: "Ha csak a szakmai szempontokat veszem figyelembe, akkor úgy gondolom, hogy kedvező a sorsolás számunkra. Nem tudom és talán nem is fogom megtudni, hogy milyen játékerőt képviselnek a lehetséges ellenfeleink. Reményeim szerint jó eséllyel várhatjuk az összecsapást. Ámbár, közlekedés szempontjából a Fehérorosz csapat kedvezőbb lenne. Amennyiben az elnökség jóváhagyná, annak a lehetőségét sem zárnám ki, hogy felajánlanánk a lehetséges győztesnek, hogy játsszuk le a két mérkőzést Kiskunhalason."

Valamivel nehezebb a zöld-fehérek dolga, hiszen a BL-selejtezőben valószínűleg a román Brassóval kell számolniuk Németh Andráséknak. Emlékeztetőül: augusztus elején Sepsiszentgyörgyön előkészületi mérkőzésen 26-26-os döntetlent játszott a Ferencváros a román csapattal.

Bajnokok Ligája-selejtező:
Ferencváros - C.S. Rulmentul Brasov (román) vagy Madeira Andebol SAD (portugál)

EHF-kupa, 2. forduló:
Kiskunhalas - Garadagh HC Baku (azerbajdzsáni) vagy Gorodnyicsanka Grodna (fehérorosz)

handball.hu

Két csapat várja a keddi sorsolást

További hírek