DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYqKplQW' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Fridrikas visszatért a Hypóhoz | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Fridrikas visszatért a Hypóhoz

2006. július 28. 18:33 © handball.hu

A Győr elleni, szerdai tesztmérkőzésen mutatkozik be a Hypo Niederösterreich együttesének régi-új szerzeménye, Ausra Fridrikas. Az egykoron a világ legjobb játékosának választott 39 esztendős klasszis dániai és bécsújhelyi kitérő után tért haza Südstadba.

Fridrikas visszatért a Hypóhoz
Az 1967. április 30-án született klasszis 165 alkalommal szerepelt a szovjet válogatottban (tagja volt az 1990-es világbajnok együttesnek is), majd Litvánia függetlenné válását követően 86 meccset játszott szülőhazája színeiben is. 1995-ben, napokkal az osztrák-magyar közös rendezésű vb előtt kapta meg az osztrák állampolgárságot, Ausztria nemzeti csapatában 113 alkalommal játszott, s 1059 gólt szerzett.

A litván Egle Vilnius után a spanyol Valenciában játszott, majd 1993 és 2000 között az osztrák Hypo Niederöstereichet erősítette, minden esztendőben begyűjtve az aktuális bajnoki és kupaaranyat.

2000 októberében szerződött a norvég Baekkelagets Oslóhoz, 2002-ben szerezte meg a dán Slagelse, amellyel a bajnoki és kupasiker mellett az EHF-kupát és a Bajnokok Ligáját is elhódította.

Az előző szezonban a McDonald's Wienerneustadtba tért haza levezetni, így meglepő, hogy ismét elfogadta a Hypo ajánlatát.

handball.hu

Fridrikas Bécsújhelyen folytatja

További hírek