DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYOv7DY0' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Andersen célja: kijutni az Eb-re | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Andersen célja: kijutni az Eb-re

2006. január 10. 17:14 © handball.hu

Anja Andersen vette át a szerb-montenegrói nőikézilabda-válogatott irányítását, amelyet a Slagelse január 7-i, Knjaz Milos elleni idegenbeli meccs alkalmával jelentett be dél szomszédunk nemzeti szövetsége. A megbízatása egyelőre fél évre szól, de nem elképzelhetetlen, hogy a Románia elleni Eb-pótselejtezők után is ő marad a kispadon.

Andersen célja: kijutni az Eb-re
Anja Andersen lett a szerb-montenegrói nőikézilabda-válogatott edzője, megbízatása pedig fél évre szól. Szerbia-Montenegró szövetsége a svédországi Európa-bajnokságra kívánja kijuttatni csapatát, amely nagy feladatnak ígérkezik: Románia, a 2005-ös szentpétervári világbajnokság ezüstérmese ellen kell kiharcolnia a pótselejtezőkön a továbbjutást.

A hír bejelentése után már szinte biztos, hogy a legjobb játékosok, Maja Savic, Bojana Popovic, Andrijana Budimir és Ana Batinic visszatérnek a válogatottba. Ők azt ígérték, újra játszanak, amennyiben Andersen lesz az edző.

Anja Andersen a Slagelse szombati, Knjaz Milos elleni BL-találkozója után a Sportski Zurnal című lapban hangsúlyozta: "Azért vállaltam el a szerb-montenegrói nemzeti válogatott irányítását, hogy kijuttassam őket az svédországi Európa-bajnokságra. A lányoknak nagy lehetőségeik vannak, és azt hiszem, a közös cél érdekében sokat tehetünk.

Nagy kihívás ez számomra, szeretném, ha a szerb-montenegrói nemzeti kézilabda visszajutna a világ élvonalába, ahová tartozik. Ez ugyan nem lehet csupán féléves munka eredménye, de ha elkezdünk dolgozni ezért, az alapokat megteremthetjük hozzá. A játékosoknak eközben meg kell tanulniuk, hogyan védhetik meg magukat nagyobb sérülésektől. Ez saját klubcsapatomban már bevált. Szeretném, ha mindkét Románia elleni pótselejtező-mérkőzést megnyerné a válogatott."

Anja Andersen Szerbiába tart

handball.hu

További hírek