DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYge98nA' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Jövő héttől kaphatók a győri BL-bérletek | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Jövő héttől kaphatók a győri BL-bérletek

2005. november 3. 14:59 © handball.hu

A jövő hét elejétől már meg lehet vásárolni a három, hazai Bajnokok Ligája mérkőzésre szóló bérleteket Győrött, ahol elkészült a VIP- és sajtópáholy, s a Fradi elleni pénteki mérkőzés előtt már nyitva lesz az ETO KC ajándékboltja. A két ünnep közötti szünetben rangos női négyes tornát rendeznek a Magvassy Sportcsarnokban. A szurkolói egyesület Szkopjéba és Aalborgba indít buszokat - hangzott el a klub csütörtöki, hagyományos sajtóreggelijén.

Fotó: gyorietokc.hu
Fotó: gyorietokc.hu
A Fradi elleni mérkőzés előtt nyílik meg a győri zöld-fehérek ajándékboltja, a B szektor alatt kialakított helyiségben. Az ETO rajongói egyre bővülő választékból szemezgethetnek majd. Meg lehet venni a csapatok mezeit, de lesznek ETO-címeres gyertyák, kitűzők, medálok, sálak, pólók és egyéb apróságok. Ugyancsak a pénteki rangadón vehetik birtokba az újságírók, az új sajtóhelyeket is.

A Bajnokok Ligája csoportmérkőzéseire ülő- és állóbérletet is kibocsát a klub, amelyeket a jövő hét elejétől vásárolhatnak meg a szurkolók. Az ülőbérlet a három hazai összecsapásra 9500, az álló pedig 6000 forintba kerül. A bérleteseknek november végégi fenntartják a helyeiket. A mérkőzésekre egyébként az ülőjegy 4000, az álló pedig 2500 forintba kerül.

A Graboplast ETO nőikézilabda-csapata egyébként minden mérkőzésre egy 30 személyes különgéppel repül a péri reptérről. A gépeket a klub szeretné feltölteni, így 4-5 szurkoló is a csapattal tarthat.

Aki azonban az olcsóbb megoldást keresi, az Szkopjéba és Aalborgba eljuthat a szurkolói egyesület által indított buszokkal is. Jelentkezni és érdeklődni Gellért Tamásnál lehet, a 30/377-8588-as telefonszámon avagy a fanclub@gyorietokc.hu email címen. A skopjei útra, a vízum miatt legkésőbb november 20-ig kell jelentkezni.

Elhangzott, hogy december 28-29-én rangos női négyes tornának ad otthont a Magvassy Sportcsarnok, amelyen már biztos résztvevőnek számít az ETO mellett, a román Oltchim Vilcea és a Ferencváros. Negyediknek a horvát Podravka Koprivnicát vagy a szlovák Duslo Salát szeretnék megnyerni a győriek.

handball.hu

További hírek