DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MY0urEGa' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Ifi Eb élőben az interneten | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Ifi Eb élőben az interneten

2005. augusztus 15. 0:57 © handball.hu

A junior-vb után nem áll meg a kézilabdaélet, hiszen a hölgyek vonalán még egy versenyt rendeznek péntektől. Ausztriában két helyszínen lehet majd szurkolni Európa legjobbjainak az ifjúsági korosztályban. Magyarország ifiválogatottjáért Maria Enzersdorfban a helyszínen, valamint az interneten is szoríthatunk.

Ifi Eb élőben az interneten
Pénteken kezdődik a Női Ifjúsági Kézilabda Európa-bajnokság Ausztriában. A magyarok a D-csoportban küzdenek Szerbia-Montenegró, Spanyolország és Románia csapataival, amelyekkel a Hypo Niederösterreich csarnokában, Maria Enzersdorfban küzd meg Varga József, szövetségi kapitány és Feketéné Kovács Éva, edző csapata. Az Eb összes meccsére ingyenes a belépés.

Aki viszont nem tud elutazni Ausztriába, de szurkolni kíván a magyar csapatnak, annak sem kell elkeserednie, hiszen az Eb hivatalos honlapjának EM-Studios (az angol verzióban Ech-Studio) oldalán található egy Videos almenüpont. Ott pedig csak ki kell keresni a Live Videostream Südstadt (Maria Enzersdorf) sort, rá kell kattintani, és - megfelelő kapcsolat esetén - élőben élvezhető minden mérkőzés az interneten.

De a legegyszerűbb, ha IDE kattint a kedves olvasó. (A csatornán jelenleg csak a reklám látható.)


A magyar ifjúsági válogatott csoportprogramja (D-csoport)
augusztus 19.
14:00 MAGYARORSZÁG - Spanyolország
16:00 Szerbia-Montenegró - Románia

augusztus 20.
14:00 Románia - MAGYARORSZÁG
16:00 Spanyolország - Szerbia-Montenegró

augusztus 21.
14:00 MAGYARORSZÁG - Szerbia-Montenegró
16:00 Spanyolország - Románia


handball.hu (bghb)

További hírek