DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYyHQsEd' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Kialakult a Kulcsár-torna programja | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Kialakult a Kulcsár-torna programja

2005. július 26. 17:09

Bár a felkészülés pontos menete még nem ismert, az biztos, hogy a héten kétszer is megmérkőzik a világbajnokságra készülő junior válogatottal a Dunaferr nőikézilabda-csapata. Ami már eldőlt: augusztus 26-28-án ötcsapatos tornán adóznak Kulcsár Anita emlékének az újvárosiak.

Kialakult a Kulcsár-torna programja
Szerdán és csütörtökön a csehországi világbajnokságra készülő magyar junior válogatott ellen játszik edzőmérkőzést a Dunaferr NK nőikézilabda-csapata. Mindkét mérkőzés délután fél kettőkor kezdődik, amelyekre a belépés ingyenes.

Bár a felkészülés pontos menetrendje még nem ismert, az augusztus 26-28-a közötti Kulcsár Anita Emléktorna végleges programja elkészült.

Az ötcsapatos viadalon a házigazda mellett a Győri Graboplast ETO, a horvát Podravka Koprivnica, a francia Metz, valamint a szerb-montenegrói Podgorica csapatai vesznek részt felnőtt, illetve ifjúsági csapataikkal.

A három napon keresztül tartó megmérettetésen a Dunaferr pénteken délután lép először pályára a Podravka ellenében, majd szombaton délelőtt 11 órától a Győr ellen meccselnek Kiss Szilárd tanítványai. Szintén szombaton, de már este hét órakor a Podgorica lesz az ellenfél, majd a torna zárómeccsén is a francia bajnok Metz gárdájával mérkőznek meg Ferlingék.

Forrás: Dunaújváros Online

További hírek