DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYLFpfkK' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Farkast egy évre szerződtetné a Gjerpen | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Farkast egy évre szerződtetné a Gjerpen

2005. április 12. 15:58 © handball.hu

Egyelőre egy esztendőre szerződtetné a Gjerpen nőikézilabda-csapata Farkas Ágnest, ám opciós jogot biztosítana a kontraktus meghosszabbítására. Norvégiai információink szerint a klub már elküldte szerződéstervezetét a válogatott átlövőnek, akinek szerződése a nyáron jár le Aalborgban.

Fotó: Pircs Anikó
Fotó: Pircs Anikó
Különböző norvég lapokban is egyre másra jelenik meg Farkas Ágnes neve, akit a Gjerpen kézilabda-csapatával boronálnak össze. A handball.hu néhány helyi kolléga segítségét kérte, hogy kiderítse, hol is áll a válogatott játékos szerződtetésének ügye.

Stig Nygaard, a TV 2 Nettavisen szakírója érdeklődésünkre elmondta, a Gjerpen valóban felvette a kapcsolatot Farkas Ágnes ügynökével, s egyetértettek abban, hogy van esély a megegyezésre.

"A norvég klub tudatta a menedzserrel, hogy milyen szinten számítnának Farkas játékára, ám hozzátette: a magyar kézilabdázónak dolgoznia is kellene a játék mellett, hogy a megélhetéséhez szükséges pénzt megkeresse. A részletekről a két fél gyakorlatilag már megegyezett, már csak Farkas Ágnesnek kell igent mondania, azaz a Gjerpen bízik abban, hogy a játékost sikerül Skien városába csábítani."

Runar Pedersen, a Telemarksavisa munkatársa annyit tett hozzá, hogy a Gjerpen (amely az öt legjobb norvég csapat közé tartozik) egyelőre egyéves szerződést kínál Farkasnak, s az ajánlatot már postázta is számára. A magyar klasszisra azért van szükség, mert a jelenlegi, fiatal átlagéletkorú csapatba szükséges egy rutinos játékos is.

A helyi Varden című napilapnak Ole Geir Hoppestad, a Gjerpen elnöke elmondta, az egyéves szerződéshez jár egy hosszabbításra jogosító opció is, amellyel a két fél élhet a sikeres együttműködést követően.

handball.hu (pl)

Norvégiába hívják Farkas Ágnest
A dán titok nyomában I.: Aalborg DH

További hírek