DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYzNzlSb' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Aláírásra kész a tévés szerződés | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Aláírásra kész a tévés szerződés

2005. április 7. 22:06 © handball.hu

A Magyar Kézilabda Szövetség szóbeli megállapodást kötött az MTV-vel és a Sport TV-vel, amelynek értelmében a következő idényben több mint 100 kézilabda-mérkőzést tűznek képernyőre.

Aláírásra kész a tévés szerződés
A szerződés aláírására várhatóan májusban kerül majd sor a két csatorna képviselője, illetve a Magyar Kézilabda Szövetség között.

Amennyiben megvalósul a szerződés, a szurkolók igényeit végre kielégíti a közszolgálati és a sportcsatorna. Az elmúlt időszakban ugyanis akadtak problémák, mind a bajnoki, mind a nemzetközi kupamérkőzések kapcsán. Sinka László, az MKSZ főtitkára úgy fogalmazott, az elmúlt 12 hónap során összesen 118 összecsapást láthattak az érdeklődők az MTV-n, az m2-n, a Sport1-en és a Sport2-n - tény viszont az is, hogy mind férfi, mind női vonalon előfordult, hogy egy találkozó csúsztatva, sőt egy napos késéssel volt látható.

A hírek szerint az MTV és a Sport1 közös tervei között szerepel egy úgynevezett rotációs rendszer, amely révén évről évre felváltva közvetítenék a férfi, illetve a női Magyar Kupa négyes döntőjét.

A két televízió a bajnoki és kupamérkőzések közül 80-85-öt ad, és a BL-, valamint válogatott összecsapásokkal együtt biztos, hogy több mint 100 találkozó kerül majd képernyőre.

kézilabda a tévében
április 8.
18.00:
Cornexi-Alcoa HSB Holding - FTC (EHF-kupa-elődöntő) - Sport1

április 10.
15.30:
HC Leipzig - Győri Graboplast ETO KC (EHF-kupa-elődöntő) - Sport1
16.50: Dunaferr NK - Slagelse (BL-elődöntő) - MTV

április 13.
18.00:
Dunaferr NK - Váci NK (bajnoki) - Sport1

április 15.
19.30:
FTC - Cornexi-Alcoa HSB Holding (EHF-kupa-elődöntő, visszavágó) - Sport1

április 17.
17.30:
Győri Graboplast ETO KC - HC Leipzig (EHF-kupa-elődöntő, visszavágó) - Sport1
19.30: Slagelse - Dunaferr NK (BL-elődöntő, visszavágó) - MTV


április 20.
18.00:
Győri Graboplast ETO KC - Cornexi-Alcoa HSB Holding (bajnoki) - Sport1

handball.hu

További hírek