DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYBOxk3V' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST "Mélyen megérintett Kulcsár tragédiája" | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

"Mélyen megérintett Kulcsár tragédiája"

2005. március 12. 2:50 © handball.hu

A Hypo-Ikast Bajnokok Ligája negyeddöntő után a handball.hu a vendégek csapatkapitányát, a négy gólt szerző kétszeres olimpiai bajnokot, Karen Broedsgaard-ot szólaltatta meg.

Karen a Hypo ellen is mindent beleadott
Karen a Hypo ellen is mindent beleadott
handball.hu: Hogy értékelnéd a mai mérkőzést?
Karen Broedsgaard: Úgy érzem, hogy jó meccset játszottunk, ahol jelentős előnyt szereztünk, de az utolsó szakaszban nagyon sok hibát vétettünk. Sajnos, ha az ember támadásban hibázik, azt azonnal góllal büntetik a túloldalon.

handball.hu: Volt egy időszak, amikor öt góllal vezettetek, és úgy tűnt, hogy még idegenben is megnyerhetitek a meccset. Mi történt ezután?
Broedsgaard: Sajnos több hibát elkövettünk, és tény, hogy a Hyponak nagyon jó a védelme. Tehát megérdemelten egyenlítettek ki, és utána is folytatták a gólgyártást. Azt gondolom, hogy ebben a 15 perces időszakban nagyon jól játszott a hazai csapat. Valamit tennünk kellett volna, hogy megakadályozzuk a győzelmüket, de ez már az otthoni visszavágóra marad.

handball.hu: Milyen meccsre számítasz a visszavágón?
Broedsgaard: Véleményem szerint szoros meccs lesz, de remélem, hogy elegendő különbséggel győzünk és továbbjutunk a következő fordulóba, de tisztában vagyok vele, hogy ez nem lesz könnyű.

handball.hu: Azért az ötgólos különbség jelentős...
Broedsgaard: Igen, de a Bajnokok Ligájában bármi megtörténhet, ez ma is kiderült, hiszen mi is már hat góllal vezettünk, de a végén mégis öttel veszítettünk. Mi mást mondhatnék: a BL a legerősebb csapatok versengése...

handball.hu: Hogy értékeled a csoportmeccsek során nyújtott teljesítményeteket?
Broedsgaard: Szerintem nagyon jó teljesítményt nyújtottunk, jobbat, mint amire számítottunk. Tehát az eddigiekkel elégedettek vagyunk, de nem állunk meg, minél tovább akarunk jutni.

handball.hu: A Bajnokok Ligájában is a végső győzelmet tűztétek ki célul?
Broedsgaard: Egyszerre csak egy meccsben gondolkodunk, hiszen mindig a következő feladatra koncentrálunk. Nagyon sok összecsapást kell egy ilyen sorozatban lejátszani, és a jövő szombati találkozó is rendkívül nehéz lesz. Még azt sem tudjuk, hogy akkor milyen eredményt érhetünk el, akár ki is eshetünk. Hiba lenne ennyire előre tekintenünk, hiszen először ezt a mérkőzést kell hoznunk.

handball.hu: Hogy álltok a dán bajnokságban?
Broedsgaard: Karácsony óta nagyon jól játszunk, és sikerült az élmezőnybe feltornáznunk magunkat. Rendkívül nehéz meccsek várnak még ránk a bajnokságban, különösen jövő szerdán az Aalborg ellen, úgyhogy mostantól arra az összecsapásra koncentrálunk.

handball.hu: Téged a világ egyik legjobb beállójaként szoktak emlegetni, akárcsak a nemrég elhunyt Kulcsár Anitát. Hogyan emlékszel rá?
Broedsgaard: Nagyon elszomorított ez a haláleset, mert valóban a világ egyik legjobb beállója volt. A játékát a pontosság, jó helyzetkihasználás, és rendkívüli labdabiztonság jellemezte. Emberileg is csak jót mondhatok róla. Az olimpia idején találkoztunk, akkor beszéltünk is pár szót. Amikor meghallottam a hírt, összeszorult a szívem. Mikor Dunaújvárosban játszottunk, és ott volt fönn a képe gyászkeretben, nem tudtam rajta tartani a szemem. Belegondolni abba, hogy aki még nemrég a pályán veled szemben játszott (többször kellett ellene védekeznem), az most csak egy képről tekint rád... Muszáj volt máshová néznem, annyira megérintett az eset tragikuma.

handball.hu (joos)

További hírek