DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYpwaXyT' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Edzőt vált az FCK és a Randers | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Edzőt vált az FCK és a Randers

2005. február 3. 14:42

Az eddigi találgatások után már biztos, hogy nem Tomas Ryde, hanem a Horsens HK jelenlegi mestere, Thomas Hylle lesz az FCK edzője a következő három évben. A Randers pedig Heine Eriksent szerződtette két évre.

Heine Eriksen (fotó: randers.hk)
Heine Eriksen
(fotó: randers.hk)
A nyár elején a dán kupagyőztes Horsenstől távozó 37 éves edző, Thomas Hylle az FCK-tól tulajdonképpen elbocsátott Morten Soubek helyét veszi át a kispadon. Hylle 3 éves szerződést írt alá Siti Eszter csapatánál.

Az évad végén távozik a csapattól a 23 éves svéd válogatott játékos, Matilda Boson, aki az Aalborgnál írt alá három éves szerződést.

A Randers is edzőt cserél: Heine Eriksen (aki a FOX Team Nord és a Team Esbjerg mestere volt korábban) két éves szerződést írt alá. Ő a dán ifjúsági női csapat edzője, de már korábban jelezte, hogy klubedzőként szeretne tovább dolgozni.

forrás: europamester.dk

További hírek