DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYelYPOM' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Gondban lehet a Hypo | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Gondban lehet a Hypo

2005. január 12. 0:40

Egy dán médium szerint majdnem csattant az ostor a Hypo Niederösterreich együttesén, ugyanis nemrég még úgy tűnt, a pénteki Viborg elleni Bajnokok Ligája-találkozón szabálytalanul szerepelt Tanja Logvin, a Krim Ljubljanából visszacsábított sztár.

Érvényes a nevezés? fotó: mdr.de
Érvényes a nevezés?
fotó: mdr.de
A Radio Viborg azt közölte hallgatóival a minap, hogy az RK Krim Ljubljana tájékoztatta a Viborg kézilabda klubot, Tanja Logvin nem szerepelhetett volna a Hypo-Viborg Bajnokok Ligája-találkozón pénteken. Azt is tudni vélte a dán regionális rádió, hogy a Krim vezetői be akarják jelenteni a hibát az Európai Kézilabda Szövetségnél.

A dán klub ugyan még nem döntött, hogy hivatalosan is felszólaljanak az EHF-nél. A hír kirobbanása óta azonban Markus Glazer az EHF-től már kijelentette, hogy a Hypo nem vétett a szabályok ellen, Tanja Logvin játszhat a Bajnokok Ligája küzdelmeiben.

Ha mégis kiderül, hogy Tanja Logvin miért nem, és valóban nem szerepelhetett a Hypo-ban, akkor két lehetőség közül választhat az EHF. Újrajátszatja a fenti találkozót, immár a mérkőzésen 7 gólt lövő átlövő nélkül, vagy a meccs 0-10-es eredménnyel kerül bejegyzésre.

Tanja Logvin az Európa-bajnokság vége után tért vissza Prokop sztárcsapatához, és már játszott a Klubcsapatok Európa-bajnokságán Lipcsében.

forrás: europamester.dk

További hírek