DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYsDuk9D' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Jegyelővétel Veszprémben | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Jegyelővétel Veszprémben

2004. július 4. 18:16

Augusztus 4-5-én kétszer is megmérkőzik egymással a legutóbbi világbajnok döntő résztvevője, az aranyérmes francia és az ezüstérmes magyar női válogatott. Az első összecsapásra Veszprémben kerül sor, jegyeket elővételben augusztus 2-án és 3-án árulnak.

Radulovics itthon is találkozhat Wendlinggel
Radulovics itthon is találkozhat Wendlinggel
A júliusi, franciaországi előolimpia után itthon újabb két alkalommal megmérkőzik egymással a magyar és a világbajnok francia nőikézilabda-válogatott. Az első összecsapásra 2004. augusztus 4-én, 18.00 órakor, Veszprémben kerül sor. A nagy érdeklődésre való tekintettel a rendező Fotex KC Veszprém jelezte, a mérkőzésre a Fotex-bérletek nem érvényesek.

A találkozóra viszont elővételben lehet belépőt váltani, mégpedig augusztus 2-án és 3-án 16.00-18.00 óra között, a Fotex KCV elővételi pénztárában. Egy nappal később a két gárda a Papp László Sportarénában küzd meg egymással, a 18 órakor kezdődő összecsapást az m2 élőben közvetíti.

Érdekesség, hogy az olimpiára készülő csapat nyilvános bemutató edzéssel is kedveskedik a szurkolóknak. Mocsai Lajos szövetségi kapitány és segítője Marczinka Zoltán - természetesen a válogatott tagjaival együtt - szeretettel vár minden érdeklődőt július 8-án 16 órai kezdettel a tapolcai Városi Sportcsarnokban.

Forrás: Fotex KC Veszprém

Szombaton kezdenek a franciák is
Olimpia előtti felkészülés kitűnő ellenfelekkel

További hírek