Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Fórum - Olimpia 2008

Felhasználónév:

Jelszó:

Ha még nincs felhasználóneved, regisztrálj itt!

2008. augusztus 23. 23:08:04

rea

Gratulálok a lányoknak,ezzel az olimpiai szerepléssel bebizonyították,hogy igenis félni kell tőlük bármelyik csapatnak!! Úgy érzem éremesélyesek voltak,de ezen már kár búslakodni,mert így is igazi győztesek lettek.Kiválóan harcoltak végig,köszönjük nekik!!!!

2008. augusztus 23. 21:52:26

ede

KEDVES LÁNYOK. Nehéz szívvel és könnyes szemmel írom e sorokat, és nem szégyellem bevallani, hogy 59 éves férfi létemre, sírok, olyasmit teszek , amit sportesemények miatt még soha életemben. És higgyétek el, én nem az elveszített bronzérem miatt keseregek, hanem amiatt a sok igazságtalanságért, amely e turné alatt ért titeket. S itt elsősorban, természetesen, az orosz bírópáros egyértelmű részlehajlására gondolok. Nagyon jól tudom, hogy egy embernek egy adott dologról alkotott véleménye, olykor szubjektív lehet, de most nem hiszem ,hogy létezik egyetlen szurkoló is aki azt mondaná, hogy e mérkőzés alatt ,a koreai csapat ne részesült volna komoly támogatásban. Én éppen ezért azt mondom, hogy ez a negyedik hely nagyon értékes a magyar csapat számára, meg kell nagyon becsülni, és mi szurkolok is nagyon örüljünk annak, hogy amit nem sikerült megvalósítani egy jó pár éve egy világversenyen sem, azt most végre elértük az olimpián .SZÍVBŐL GRATULÁLOK LÁNYOK. Ahogy küzdöttetek az utolsó mérkőzéseken, az példa értékű lehet minden sportoló számára . A szeretet jeléül még csak annyit: ha most olyan hosszú karjaim lennének, hogy innen Marosvásárhelyről ,elérjen Pekingig, kinyújtanám őket amilyen hosszan csak lehet és mindnyájatokat magamhoz ölelnélek. Marosvásárhely. 2008.08.23.- EDE.

2008. augusztus 23. 21:46:43

Oti1976

Sziasztok!Végignéztem a két lett majg a két lengyel azthiszem volt két északi és most ez a két orosz.Lányok úgylettetek 4.ek hogy mindenki ellenünk volt plusz sérülések és betegség is hátráltatott benneteket.Nagyok vagytok!Imádlak benneteket!Kati ne hagyd el a válogatottat kérlek!!!!!Dinu sokkal sokkal öregebb mint te és még mindig világklasszis ugyhogy gondold meg légyszi.Te még tul fiatal vagy ehez.London már nincs messze csak 4 év.Sinka urnak üzenem valamit tenni kellene ezekért a lányokért hogy ne 8 emberrel harcoljanak szinte minden meccsen.Szép volt köszönet mindenért!

2008. augusztus 23. 21:30:30

baby

Lányok Gratulálok ! Tiétek a Bromz érem! Ez gusztustalan és felháborító,hogy bíráskodás címén megengednek maguknak a bírók ! Persze mit várunk ha a sport diplomácionk egy nagy 0 ! Ezt olyan szépen eldüntütték az asztalnél ha Kórea visszavonja az óvást akkor övék a bronz ez a "tiszta és fair sport" gratulálok nekik ehhez a szégyenteljes bíráskodáshou. De azért annak örültem,hogy Norvégia így elintézte at Oroszokat ! Még egyszer SZÉP VOLT LÁNYOK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2008. augusztus 23. 16:39:46

vanessa lemgruber

You're just great. You play the best handball ever!!! congratulations, I realy want you win but it hapens...xo

2008. augusztus 23. 11:46:35

csfrenki

Gratulálok a lányoknak, nagyon szép volt! Ez az egész olimpia ilyen, nemcsak a kézilabda. Egyszerűen kétségbeejtő a sportdiplomáciánk, minden téren. A köv olimpiáig ezen kéne a legtöbbet javítani.

Biztos vagyok benne, h ha a bírok csak fele annyit fujnak nekünk mint a koreaiaknak az olimpián, simán megnyerjük az egészet.

Norvégiának is hatalmas gratula, megérdemelték! Ők most oylanok mint mi 2003-ban. Csak ők lélekben erősebbek mint mi voltunk akkor. Azt hiszem most a lélekkel nincs baj.

KÖszönjük csajok!

2008. augusztus 23. 10:46:53

DRDB

Gratulálok lányok! Ti vagytok szememben,sokak szemében a bronzérmesek.Nehéz játék volt a koreaiak és a csaló bírók miatt.Bármi történt is a csapatunk újra az elitben van!Köszönjük!

2008. augusztus 23. 9:54:12

Vivien

Figyelem magyarok!!!aki ezután a fantasztikus játék után szidja a válogatottat , az nézze végig az utolsó 5 percet , és csak azután ítélkezzen , mert csak ebben az 5 percben a bírói fújások miatt vesztettek a csajok!!A játékunk gyönyörű volt , végig küzdöttünk , és nem hagytuk elmenni koreát , pedig ezt már többször tapasztaltuk!legyünk büszkék a magyar válogattottra , hiszen dicséretes teljesítmény ez a 4. hely , úgy h Vérten sérült , Tóth beteg , Görbe válla is fájt....Tehát ne szidja senki őket , mert mindent megtettek a győzelemért!HAJRÁ MAGYAROK !!

2008. augusztus 23. 9:18:10

Gulyás Gergő

Undorítónak tartom ezt az egészet!!!Hogy lehet ugyan azt a bíró párost küldeni, akik gyakorlatilag kiverték a koreaiakat a döntőből?!Persze h ővék a 3. hely!!!!
Gusztustalan!!!!
És ami még ennél is szörnyűbb, h a magyar vezetőség semmit se tesz!!!
Jó lenne ha most már ők is csinálnának valamit, mert úgy néz ki h a lányaink ehhez így kevesek!GO MKSZ v mit tom én h ki
Gratula a csajoknak, nem őka hibásak!Minden tisztelet az ővék!!!

2008. augusztus 23. 9:17:39

Ancsi01

Szép volt lányok,az én szememben aranyérmesek vagytok! Meglátván a ti szomorú,könnyes arcotokat,én is sírtam egy sort:'(. Szeretünk titeket,és gratulálok Nektek!
Az orosz bírok meg.......
«« « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 » »»