Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Kulcsjátékosokat tart meg a Siófok

2018. április 12. 18:10

A Siófok KC több kulcsjátékosával is szerződést hosszabbított. Nze-Minko, Elghaoui, Jezić és Janjusević is náluk folytatja pályafutását, és négy fiatal játékos: Sárosi Nanetta, Takács Eszter, Barkóczi Dorina és Bozsok Dóra is csatlakozik a felnőtt kerethez.

Kulcsjátékosokat tart meg a Siófok
Estelle Nze-Minko: Hogy őszinte legyek, amikor idejöttem Siófokra, úgy éreztem, hogy nem leszek majd itt sokáig. De aztán elkezdtek megváltozni a dolgok. Sok helyen játszottam már, de nem mindig éreztem azt, hogy a csapat részese lennék, itt ez teljesen másképp alakult. Nagyon jól érzem magam a pályán és azon kívül is. Hiszek a klubban, a csapattársaimban, a kitűzött célokban, ezek sokat jelentenek számomra. Nagyon szeretnék itt felépíteni valamit, motivál a klub törekvése. Andrea Penezić és Silje Solberg komoly erősítések lesznek a jövő évben. Tapasztalt játékosok, évek óta a Bajnokok Ligájában játszanak, a nemzeti csapatukkal is nagy sikereket értek el. Várom már, hogy elkezdjük a közös munkát és együtt érjük el a kitűzött célokat a Siófok színeiben. Jelenleg arra koncentrálunk, hogy megszerezzük a nemzetközi kupaszereplést biztosító helyet, de nem egyszerű a helyzetünk, mostanában elállt tőlünk a szerencse, rengeteg sérültünk van, egy-két játékos anyai örömök miatt távozott. Úgy gondolom, hogy bizonyos dolgokhoz időre van szükségünk. A siker nem jön egyik pillanatról a másikra, fel kell építeni, időt kell hagyni arra, hogy a dolgok kiforrjanak. Szeretnék köszönetet mondani a klub vezetőségének és a lányoknak, mert mindenben maximálisan támogatnak. Továbbá nagyon hálás vagyok a szurkolóknak is, hazai pályán és idegenben is mindig biztatnak minket, és ez sok plusz energiát ad nekünk.

Katarina Jezić:​ Először is szeretném megköszönni a klubnak a belém vetett bizalmat. Nagyon örülök, hogy itt lehetek. Nem volt kétséges számomra, hogy itt szeretnék maradni, végre megtaláltam önmagam, új otthonra leltem. Mindenem megvan, amire csak szükségem lehet. Örülök, hogy meghosszabbították a szerződésemet, továbbra is folytatom a kemény munkát, akárcsak eddig. Nagy különbséget érzek azóta, amióta múlt év decemberében idejöttem. Az eleje nem indult jól, sérülések és betegségek nehezítették a dolgomat, nyáron viszont részt vettem egy nagyon kemény alapozáson, ami jól sikerült. Úgy látom, hogy most minden rendben van, a kemény munka kifizetődik, és ez mindig így van. Elégedett vagyok a fejlődéssel, de folyamatosan többre vágyok. A klubnak és nekem azonosak a céljaink. Az a vágyam, hogy sikeresek legyünk a Siófokkal. Szeretném, ha bekerülnénk a Bajnokok Ligájába. Tudom, hogy ez most még kicsit távolinak tűnik, de ha így folytatjuk a munkát, akkor ez nem egy elérhetetlen cél. Sok remek játékossal játszok együtt, akik mind magasan kvalifikáltak, úgy gondolom ők is hasonlóképpen vélekednek. Asma Elghaouival a pályán kívül is jóban vagyunk, nagyon jól kijövünk, és ami a legfontosabb, hogy maximálisan tudjuk támogatni egymást. Jó tudni, hogy valaki mindig van mellettem, akire számíthatok. Ez nagyon fontos számomra. A klubnak komoly céljai vannak, ez látszik abból is, hogy Andrea Penezić a következő szezonban már nálunk játszik. Személyesen is jól ismerem őt. Örülök, hogy a következő szezontól együtt játszhatunk.

Asma Elghaoui: Nem tudok mit mondani, mindenképpen maradni szerettem volna, számomra csak ez a forgatókönyv létezett. Beleszerettem a klubba, a városba, az itt élő emberekbe. Bármit megtennék ezért a csapatért, remélem, hogy nagyon komoly eredményeket fogunk elérni a jövőben. Köszönöm az ügyvezető úrnak, hogy bízik bennem. Nagyon sok minden változott a 2015-ös érkezésem óta. Rengeteg lehetőséget biztosít a klub, amik segítenek abban, hogy a legjobb formánkat tudjuk nyújtani. Úgy érzem, felnőttünk a feladathoz, hogy bebizonyítsuk, hogy a Siófok egy nagyon jó és erős csapat. A következő szezonban még tovább erősödünk, olyan játékosok érkeznek, akik rengeteg tapasztalattal rendelkeznek. Szerintem ezzel az összeállítással erős konkurenciát fogunk jelenteni mindenki számára. A klub célja, hogy a top 3-ban végezzen, úgy vélem, hogy jó eséllyel indulunk neki ennek a következő szezonban. A csapat nagy része együtt marad, új edzőnk lesz, szóval szerintem minden adott a sikeres folytatáshoz.

Anđela Janjusević 2016-ban érkezett Siófokra, akkor úgy igazolta le a klub, mint Európa egyik nagy tehetségét. Nem volt szerencséje a szerb jobbátlövőnek, hiszen még azelőtt komoly térdsérülést szenvedett, mielőtt elkezdhette volna az érdemi munkát. Az SKC ennek ellenére ragaszkodott hozzá, és most is kitart mellette. Anđela a keret egyik legnépszerűbb játékosa, hihetetlen hozzáállása miatt mindenki nagyon tiszteli. A 2017/2018-as szezonban egészen a sérüléséig remek teljesítményt nyújtott, kiemelkedő kézilabdát mutatott be. A klub reményei szerint hamarosan felépül, és a következő szezonban húzóembere lesz a csapatnak.

Anđela Janjusevic: Nem volt egyszerű számomra megemészteni a tényt, hogy a legjobb formámban újra megsérültem. Úgy voltam vele, hogy nem foglalkozom ezzel, és minden erőmmel azon leszek, hogy még jobb állapotban térjek vissza. Jól halad a rehabilitációm, keményen dolgozok minden nap. A legnehezebb része az, amikor meccset játszunk és a lelátóról kell végignéznem a történéseket. Ilyenkor tehetetlennek érzem magam, mert nem tudok segíteni a lányoknak. A szerződéshosszabbítással kapcsolatban nagyon boldog vagyok. Köszönöm a klubnak, hogy kitart mellettem, ezt a pályán nyújtott teljesítményemmel fogom viszonozni. Már nagyon várom a jövő évet, véleményem szerint nagy dolgokra lehetünk képesek a 2018/2019-es szezonban.

Örömteli hír, hogy a már idén is a felnőttekkel készülő Sárosi Nanetta mellett három fiatal SKC játékos: Barkóczi Dorina, Bozsok Dóra és Takács Eszter is a kerethez fog tartozni a következő szezonban. Az SKC Magazin áprilisi számában hosszabb lélegzetvételű interjút láthattok a fiatalokkal is.

Forrás: www.siofokkc.hu

További hírek

2019. május 22. 18:15

Búcsúzunk

2019. május 18. 18:21

Az ÉRD lett a bajnoki negyedik

2019. május 17. 17:55

Tisztességgel helytállt a Móvár

2019. május 15. 17:57

Snelderrel győzött a Fradi

2019. május 15. 7:19

Női keret a vb-selejtezőkre

2019. május 13. 7:27

"A magyaroknak nincs taktikája"

2019. május 12. 15:12

Megvan az ötödik BL-győzelem is!

2019. május 11. 22:16

Junior Final4-győztesek a magyarok

2019. május 11. 20:40

Felülhet a trónra a Siófok

2019. május 11. 15:05

Lehengerlő játékkal döntős a Győr

2019. május 10. 19:09

Móváron is kikapott a Békéscsaba

2019. május 10. 15:12

Döntőben a juniorok

2019. május 10. 12:09

Megvan a BL All Star csapata

2019. május 10. 6:20

Junior Final Four Pesten

2019. május 9. 18:04

Magabiztos Fradi-diadal

2019. május 8. 18:40

Pontot csent otthon az Eger

2019. május 5. 14:45

Siófok: döntetlen az odavágón

2019. május 5. 6:41

Négy meccs szombaton

2019. május 4. 18:08

Danyi megerősítve pozíciójában

2019. május 3. 18:44

Újabb két pontot zsebelt be a Fradi