DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYUyUIfd' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Kinevezték a Kisvárda új edzőjét | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Kinevezték a Kisvárda új edzőjét

2018. január 30. 16:48

Vlatko Đonović lett a Kisvárda Master Good SE edzője. A 48 esztendős montenegrói szakember már ott volt pénteken is leendő csapata DVSC elleni mérkőzésén, amelyet az együttes 29–23-ra megnyert.

Kinevezték a Kisvárda új edzőjét
Az új trénert a bajnokság végéig köti szerződés a csapathoz, és a szerdai, Vác elleni bajnokin már ő irányít, miután a szövetségtől is megkapta a munkavégzéshez szükséges licencet. A mérkőzést az M4 csatorna is élőben közvetíti. Đonović kisvárdai stábjában továbbra is helyet kap Dévényi János másodedző és Farkas Andrea kapusedző.

Az edző korábban neves honfitársa, Dragan Adžić segítőjeként dolgozott a montenegrói válogatott mellett, illetve az alábbi klubcsapatoknál tevékenykedett: RK Mornar Bar, ŽRK Budućnost (montenegróiak), RK Dinamo, RK Vojvodina és RK Crvena Zvezda (valamennyi szerb).

Forrás: www.kisvardaikezi.hu

További hírek