DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYVwOXNc' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Dömény-Veress Zsuzsanna Csabán | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Dömény-Veress Zsuzsanna Csabán

2015. szeptember 9. 17:18 © handball.hu

Az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE a következő egy hónapban ismét számíthat Dömény-Veress Zsuzsanna játékára. A lila-fehéreket több mint egy évtizeden át szolgáló kiváló kapus elfogadta a klub felkérését, és egy hónapig játékosként is segíti a csapatot.

Fotó: www.onkc.hu
Fotó: www.onkc.hu
A lila-fehér kapusok közül Terenyi Bianka a márciusi operációját követően várhatóan október elején térhet vissza a pályára, a Kölcze Gabriella - Futaki Hajnalka kapuspáros utóbbi tagja is térdsérüléssel küzdött a felkészülés során, így Terenyi Bianka visszatéréséig Dömény-Veress Zsuzsannával lesz teljes az Előre NKSE kapustriója. A tervek szerint a rutinos hálóőr az október 04-i, MTK-Budapest elleni mérkőzésig segíti a csapatot, majd csatlakozik az NB I/B-s Szeged együtteséhez, amelyhez már korábban elígérkezett 2016. június 30-ig.

Dömény-Veress Zsuzsanna 2014. nyarán csatlakozott koordinátorként és kapusedzőként az Előre NKSE utánpótlásának szakmai stábjához, ezt a pozícióját a következő egy hónapban is betölti.

© handball.hu

További hírek