DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYhkG2BC' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST FTC - Debrecen: egy órával korábban | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

FTC - Debrecen: egy órával korábban

2015. szeptember 7. 16:55

Az FTC-Rail Cargo Hungaria - DVSC-TVP bajnoki mérkőzés csütörtökön egy órával korábban kerül megrendezésre.

FTC - Debrecen: egy órával korábban
Ezúton tájékoztatjuk a szurkolókat, hogy az FTC-Rail Cargo Hungaria - DVSC-TVP bajnoki találkozó egy órával korábban, szeptember 10-én 17:00-kor kerül megrendezésre.

A változtatást nem a Ferencváros kezdeményezte, hanem eleget téve az MTVA és a Magyar Kézilabda Szövetség kérésének, a hazai kézilabdázás és a sportág híveinek érdekeit szem előtt tartva.

Szeptember 7-e és 10-e között zajlik ugyanis Katarban a Super Globe férfi kézilabdatorna, a nem hivatalos klub világbajnokság, amelynek döntőjét a papírforma alapján a Veszprém és a Barcelona vívhatja. E találkozó magyar idő szerint csütörtökön 19 órakor kezdődik és az M4 Sport a tervek szerint élő adásban közvetíti. Így viszont ütközött volna a mérkőzés az FTC-Rail Cargo Hungaria-DVSC összecsapás 18 órás időpontjával, klubunk és szakosztályunk ezért járult hozzá a 17 órás kezdéshez.

Döntésünkben kizárólag az a szándék vezetett bennünket, hogy minden kézilabda barát kedvére tegyünk. Az esetleges kellemetlenségért ezúton is elnézést kérünk!

NB I., alapszakasz, 3. forduló

FTC-Rail Cargo Hungaria - DVSC-TVP
2015. szeptember 10. (csütörtök) 17:00
Játékvezetők: B. Pech Katalin, Vágvölgyi Mária
Helyszín: Népliget, Elek Gyula Aréna
ÉLŐ: M4 Sport

Jegyárak:
Állójegy - 1500 forint
Ülőjegy - 2000 forint

Felnőtt mérkőzés előtti program:

FTC KN KFT - DVSC-TVP (ifjúsági) 13:00
FTC KN KFT - DVSC-TVP (junior) 15:00

Ezért természetesen az ifjúsági és a junior mérkőzések, valamint a pénztár nyitás is egy órával korábbra tolódik. A mérkőzésre a találkozó napján 14:30-tól lehet jegyet vásárolni az Elek Gyula Aréna jegypénztárában. A ifjúsági mérkőzés után a csarnok kiürítésre kerül, ezután lehet a jegy ellenében a helyeket elfoglalni. (A junior mérkőzésre jegy megváltása szükséges)


Forrás: FTC Kézilabda szakosztály

További hírek