DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MY966EI9' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Sportcsarnok-alapkőletétel Siófokon | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Sportcsarnok-alapkőletétel Siófokon

2014. október 8. 13:02

A tervek szerint néhány hónap múlva újabb sportlétesítménnyel gazdagodik Siófok: ünnepélyes külsőségek között tették le a Kiss Szilárd Sportcsarnok alapkövét.

Sportcsarnok-alapkőletétel Siófokon
A korábbi kenyérgyár területén csaknem 1 milliárd forintból építenek egy 1100 fő befogadására alkalmas, multifunkcionális csarnokot – jelentette be dr. Balázs Árpád polgármester. A Somogy Megyei Közgyűlés alelnöke, Jakó Gergely kiemelte: az új létesítmény nemcsak a megye, hanem a magyar állam érdekeit is szolgálja majd.

A siófoki sportcsarnok a TAO-támogatásoknak köszönhetően készülhet el, a városi önkormányzat 200 millió forintot biztosít a munkálatokhoz.

Dr. Simicskó István sportért felelős államtitkár köszöntőjében kiemelte: a sport továbbra is stratégiai ágazat, és az a cél, hogy minden magyar gyermek ismerkedjen meg közelebbről a sporttal, a rendszeres mozgás örömével. Siófok egy igazán jó példa: az elmúlt években folyamatosan erősödött és gazdagodott a sportélet a Balaton-parti városban.

A Magyar Kézilabda Szövetség elnöke, Vetési Iván elismerését fejezte ki a siófoki klub vezetőinek azért, hogy az elmúlt években egy stabil élvonalbeli együttest alakítottak ki, és az utánpótlás-nevelést is kiemelten kezelik. A Siófok KC-Galerius Fürdő a hatodik évét kezdte meg az élvonalban, és az új szezonban a sikeres KEK-szereplés mellett a magyar bajnokságban a legjobb négy közé jutás a cél.

A klub szakmai igazgatója, a hetven esztendős Kiss Szilárd köszönetét fejezte ki, hogy névadója lehet a csapat új otthonának.

Forrás: www.siofokkc.hu

További hírek