DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYe5tnHU' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST MK: Siófok vagy DVSC? | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

MK: Siófok vagy DVSC?

2014. március 14. 6:33

A Magyar Kupában a Siófok a Debrecennel harcol a legjobb négybe kerülésért, mely minden bizonnyal nemzetközi kupaszereplést érhet.

MK: Siófok vagy DVSC?
Magyar Kupa, negyeddöntő

Siófok KC-Galerius Fürdő - DVSC-TVP
18.00, Siófok, Beszédes J. Ált. Isk.
Internetes ÉLŐ közvetítés: www.siofokkc.hu
ÉLŐ szöveges közvetítés: www.onlajnok.com

A Siófok és a Debrecen ebben az évadban már két alkalommal találkozott egymással, és mindkét együttes hozta a hazai meccsét. A pontvadászatot jól kezdő, de az első nyolcból kimaradó Loki 31-28-ra nyert, míg az SKC február 15-én, ugyancsak nem izgalommentes összecsapás végén 28-26 arányban bizonyult jobbnak.

A somogyiak a Magyar Kupában a Szekszárd és az MTK elleni sikerrel jutott el a legjobb nyolc közé, a Debrecen pedig a Kiskunhalast és a Szegedet fektette két vállra. A papírforma a hazai pályán szereplő csapat sikerét ígéri, és ne feledjük, a Siófok a hétvégi gólzáporos diadal és a szerencsésen elcsípett ötödik hely után nagy önbizalommal, jó hangulatban készült a héten az újabb komoly feladat megoldására.

Aki nyer, nagy esélyt kap a sorstól, hiszen a Magyar Kupa négyes döntőjének bronzmérkőzésén a Veszprém ellen minden esély adott lehet a bronzérem megszerzéséhez.

"Természetesen sajnáljuk, hogy nem jutottunk be a nyolc közé, rossz érzés, mert közel álltunk hozzá. Ez most így alakult, muszáj továbblépnünk ahhoz, hogy a kupában győzni tudjunk. Friss élményeink vannak a Siófokról, február közepén találkoztunk velük, ami segíthet. Egész héten készültünk, videóztunk, kielemeztük ellenfelünket, nyerni megyünk Somogy megyébe. A Fehérvár ellen a védekezéssel és egy nagyon jó kapusteljesítménnyel tudtunk nyerni, ezúttal is erre lesz szükség" – mondta Kudor Kitti, a piros-fehérek irányítója, aki csapatkapitányi teendőinek is próbál megfelelni:

"Mindenki tisztában van az előttünk álló találkozó fontosságával, beszéltünk róla, mit jelenthet számunkra a siker, én is próbálom még inkább feltüzelni a lányokat" – fogalmazott a kézilabdázó, aki azt is elárulta, Szilágyi Ágnes lázas megbetegedéssel küszködik, így ő vélhetően nem lehet ott pénteken Siófokon.

A DVSC 19 ponttal a bajnoki tabella kilencedik helyén zárt. Kudor azt is elárulta, mit gondol a csapat alapszakaszban nyújtott teljesítményéről:

"Érdekes, hogy itthon tíz, míg idegenben kilenc pontot szereztünk, ha csak még egy meccset nyerünk, akkor az ötödik pozícióban is zárhattunk volna. Azt hiszem, mindent összevetve egy erős közepesre lehetne értékelni a produkciónkat, de azon vagyunk, hogy ez minél hamarabb javuljon" - mondta Kudor.

Forrás: www.siofokkc.hu, www.haon.hu

További hírek