DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYBvEOkc' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Az 5. és a 8. csatázik pénteken | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Az 5. és a 8. csatázik pénteken

2013. október 11. 6:17

Pénteken 18 órától Debrecenben folytatja bajnoki szereplését a Siófok KC-Galerius Fürdő NB I-es nőikézilabda-csapata.

Az 5. és a 8. csatázik pénteken
NB I., alapszakasz, 8. forduló

DVSC-TVP - Siófok KC-Galerius Fürdő
18.00, Debrecen, Hódos I. Rendezvénycsarnok

A DVSC öt győzelemmel és két vereséggel az ötödik helyen áll a tabellán, de a legutóbbi fordulóban, némi meglepetésre, hazai pályán kapott ki 30-25 arányban a váciaktól. A találkozót 1200 néző tekintette meg a helyszínen. A hajdúságiak leggólerősebb játékosa Sopronyi Anett, aki hét meccsen 45 gólt dobott, és ezzel a lista negyedik helyét birtokolja. A debreceniek három góllal verték meg a Békéscsabát, nagy bravúrral, eggyel a Dunaújvárost, illetve nyertek az MTK, az Eger és a Veszprém otthonában.

A siófokiak jó hangulatban, kellő önbizalommal készülhetnek a héten, ugyanis a legutóbbi játéknapon élvonalbeli történetük egyik legbiztosabb győzelmét könyvelhették el: saját otthonukban verték meg tizenöt góllal az MTK csapatát. Bogdanovic Annamária az eddigi hét bajnokin negyven alkalommal talált a kapuba, Szamoránsky Anikó 28, Léránt Vivien 26, Erdősi Ildikó pedig 25 gólnál jár.

A két együttes eddig tíz alkalommal találkozott egymással az élvonalban, és a somogyiak három alkalommal hagyták el győztesen a játékteret. A DVSC és a Siófok legutóbb április 24-én mérkőzött meg, és mindkét fél örülhetett a lefújás után: a hazaiak a győzelemnek, a vendégek pedig a bennmaradás kivívásának.

"A tavalyi szereplés miatt számunkra minden egyes meccs rangadó, de a Siófok elleni derbi tényleg kiemelt fontossággal bír: ha nyerni tudunk Bogdanovicsék ellen, akkor leszakíthatjuk legfőbb riválisainkat a tabellán" – nyilatkozta a Naplónak Varga József, a Loki szakvezetője.

"Komoly ellenféllel mérkőzünk, Szalai, Dajka és Bogdanovics révén vannak nagyon kreatív játékosaik, Pastrovics egy megbízható kapus, míg Deáki, illetve Lénárt kívülről is veszélyes tud lenni. Ráadásul többféle védekezési variációt is használnak, így minden tudásunkra és a szurkolótáborunkra is szükségünk lesz a győzelem kiharcolásához. A legutóbbi, Vác elleni meccshez képest az átlövőinknek sokkal jobb produkciót kell nyújtania, támadásban pontosabb produkcióra lesz szükség, s egy-két játékos formajavulása is időszerű lenne" – fogalmazott a mester, majd folytatta:

"A Vác ellen is megvolt arra a kidolgozott játék, mit kell tennünk, ha mondjuk kiveszik Kudort, ám sajnos ezt a taktikai elemet nem sokszor alkalmaztuk. A héten komolyan átvettük a feladatokat, remélem, amit gyakoroltunk, nemcsak edzéseken, hanem a meccsen is alkalmazni tudjuk. Biztos vagyok benne, hogy izgalmas mérkőzés vár ránk, remélem, a közönség buzdítása mellett sikerül megszereznünk a bajnoki pontokat" - mondta.

Varga József elárulta, a korábban talpsérüléssel bajlódó Siska Pálma a héten végig a csapattal készült, így az átlövő bevethető lesz a Siófok ellen.

Forrás: www.haon.hu, www.siofokkc.hu

További hírek