DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYsjQsgx' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Pikáns bajnoki Békéscsabán | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Pikáns bajnoki Békéscsabán

2013. október 4. 8:03

Pénteken két meccsel folytatódik a bajnokság 7. fordulója. A tervezettnél egy órával előbb, azaz 17 órától a DVSC - Vác összecsapást rendezik, majd egy órával később Békéscsaba - Dunaújváros mérkőzésre kerül sor.

Pikáns bajnoki Békéscsabán
NB I., alapszakasz, 7. forduló

DVSC-TVP - Ipress Center-Vác
17.00, Debrecen, Hódos I. Rendezvénycsarnok

Újra komoly erőpróba vár a DVSC-TVP-re a bajnokságban: pénteken 17 órától a kifejezetten jó erőkből álló Ipress Center-Vác látogat a Hódos Imre sportcsarnokba. Bár papíron ismét az ellenfél az esélyesebb, a csodálatos szurkolótáborral rendelkező lokisták idén már nem egyszer borították a papírformát, és erre készülnek most is.

Jelenleg a Debrecen áll előkelőbb helyen a tabellán, a hajdúságiak a dobogó legalsó fokán tanyáznak, ám Konkoly Csaba tanítványai hiába „csak” hetedikek, a két csapatot mindössze két pont választja el egymástól – ezért is nagyon fontos az összecsapás.

"Komoly meccs vár ránk, a Vác keményen védekezik, van amikor fellépnek akár 9-10 méterre is, éppen ezért türelmesen kell játszanunk" – vélekedett Karnik Szabina, a Loki jobbátlövője.

"Bízom benne, hogy a védekezésünk újra jó lesz, amihez az szükséges, hogy besegítsünk egymásnak. Szerencsére Lajtos Nóri nagyon jó formában véd, így ha hibázik a védelem, még akkor is túl kell járni a kapusunk eszén. Senkit nem becsülhetünk le, de úgy érzem, a Vác még nem állt annyira össze, mint mi, éppen ezért hazai pályán mindenképpen nyernünk kell" - fogalmazott a játékos.

A DVSC 77-ese idén hat meccsen tizenöt alkalommal zörgette meg az ellenfél kapuját, ami mindenképpen biztató a jövőre nézve. "Azt azért tegyük hozzá, hogy hét találat büntetőből született, de valóban kezdek formába lendülni. Próbálom kijavítani a hibákat, amiben Sopronyi Anett nagy segítségemre van. Egyre jobb akarok lenni, és tudom, hogy még nagyobb önbizalommal kell pályára lépnem" – mondta Szabina, aki bízik benne, hogy minél több szurkoló biztatja majd a csapatot a helyszínen, mert az mindig plusz energiát ad számukra.

Fontos információ a szurkolóknak, hogy a Főnix Csarnokban rendezvényt tartanak pénteken, így várhatóan a parkoló zsúfolt lesz a délutáni órákban, így a drukkerek ennek megfelelően tervezzék a mérkőzésre indulás időpontját, nehogy lekéssék a kezdősípszót!

Forrás: www.haon.hu



Budapest Bank-Békéscsabai ENKSE - Dunaújvárosi Kohász KA
18.00, Békéscsaba, Városi Sportcsarnok

18 órakor a két pontos Budapest Bank-Békéscsabai Előre NKSE együttese a korábbi békéscsabai vezetőedző, Mátéfi Eszter által irányított, eddig nyolc pontot gyűjtött Dunaújvárost fogadja.

Bakó Botond, a lila-fehérek vezetőedzője így vélekedett: "Pénteken egy lendületben lévő Dunaújváros érkezik hozzánk, amely korábban legyőzte a Fradit, és megszorongatta a bajnok Győri ETO csapatát is. Mi hazai pályán szeretnénk megállítani a vendégek lendületét. Ez nem lesz könnyű feladat, ahhoz, hogy megszerezzük a két pontot mindenkinek hatvan percen át koncentrálnia kell. Szerencsére a sérültjeink felépültek, csak a fiatal jobbszélsőre, Kovács Anettre nem számíthatok a dunaújvárosiak ellen" - fogalmazott a tréner.

Forrás: www.beol.hu

További hírek