DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYP1Iqf6' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Strandkézi: edzőtáborok végén, Eb előtt | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Strandkézi: edzőtáborok végén, Eb előtt

2013. július 4. 6:24 © handball.hu

A női strandkézilabda válogatottak a hétvégi torna után kijelölték az Eb-re utazó keretet mind a junioroknál, mind pedig a felnőtteknél.

Fotó: Fehér Viktor (v-man.hu)
Fotó: Fehér Viktor (v-man.hu)
A felnőtt női válogatott utazó kerete:
Kókai Ágnes (BSE), Győri Ágnes (Kispest), Fekete Bozsana (BSE), Sidó Krisztina (SZNKE), Kretz Fruzsina (SZNKE), Hajdú Ágnes (Rinyamenti), Tóth Emese (SZNKE), Zsigmond Adrienn (Fehérvár), Gróz Kitti (SZNKE), Csuka Alexandra (BSE)

Idén a felnőtt válogatottba 33 játékost hívtunk be, ebből 16 játékos nem vállalta a felkészülést. A kiválasztást öt edzőtáboros (23 nap) felkészülés előzte meg (Dabas, Törökország, Salgótarján, Törökszentmiklós, Dabas-Budaörs). A felkészülést vállaló játékosok nagy igyekezettel, és motiváltan vettek részt a munkában. A hétvégi budaörsi nemzetközi torna biztató képet mutatott a formáról, de sajnos tisztában vagyunk vele, hogy még van min dolgoznunk. Terveink szerint a válogatott kedden és szerdán Budakalászon edz, majd csütörtöktől Dániában a junior rendezvénnyel párhuzamosan tréningezik, és edzőmérkőzéseken vesz részt.

A junior válogatott utazó kerete:
Tóth Enikő (Vecsés), Bozsó Nóra Leila (Spartacus), Kretz Fruzsina (SZNKE), Gróz Kitti (SZNKE), Ladics Vivien (Spartacus), Tóth Emese (SZNKE), Sütő Sára (SZNKE), Csiki Renáta (Fehérvár), Tóth Krisztina (SZNKE), Zsigmond Adrienn (Fehérvár)

A junior és a felnőtt válogatott között négy játékosátfedés van. A két válogatott közösen, egy irányítás alatt készült. A hétvégi torna alapján itt is bizakodhatóak lehetünk, bár csakúgy mint tavaly, a junior kicsit hátrébb lett sorolva a felkészülés folyamán. A tavalyi ifi Eb-győztes csapatból hárman nem vállalták a felkészülést és a válogatottságot (Dancsó Dalma, Ivanics Dóra, Szondi Zsófia). A válogatottak csütörtökön utaznak Dániába, és az esti órákban már közösen edzenek. Kértük a szervezőket, hogy egy péntek reggeli edzést is biztosítsanak nekünk. Egyben jeleztük, hogy a felnőtt keret tagjai az üres pályán a juniorokkal kiegészülve a junior Eb alatt is edzenének. Az ígéretek alapján a terveink megvalósíthatóak lesznek.

Gróz János

© handball.hu

További hírek