DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYqDNWCY' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Zácsik: nagy tervekkel | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Zácsik: nagy tervekkel

2013. március 12. 18:41

Tavaly novemberben műtötték meg a Ferencváros átlövőjének, Zácsik Szandrának vállát, aki a közelgő visszatérés mellett a tavaszi mérkőzésekről is beszélt.

Zácsik: nagy tervekkel
- Hogy van a vállad?
- Egyre jobban. Már szeretnék visszaállni, de az orvos még nem engedi, és Elek Gábor sem örül ennek az ötletnek. Próbálok türelmes lenni.

- Mit szólsz a csapat eddigi teljesítményéhez?
- Nagyon jól játszottak a lányok, le a kalappal előttük! Az utolsó mérkőzésen a Vâlcea ellen látszott, hogy elfáradtak. Sajnos elfogytunk, hiszen nagyon kevés bevethető játékosunk van. Ennek ellenére ezen a meccsen is helytálltak és ugyanúgy szívvel-lélekkel játszottak. Számomra az volt a legrosszabb, hogy a pálya szélén kellett ülnöm, nem tudtam segíteni, csak szurkolni.

- A Győr elleni, hétközi meccs közrejátszhatott abban, hogy nem sikerült a győzelem a Vâlcea ellen?
- Biztosan nagyon sokat kivett a csapatból, hiszen óriási mérkőzés volt. Szerdán is mindenki hajtott, küzdött, de úgy tűnik, ennek a keretnek sok volt ez a két mérkőzés.

- A Győr elleni döntetlennel hatalmas bravúrt vitt véghez a csapat. Legutóbb akkor sikerült ez, amikor Te is pályára léptél.
- Sokkal jobb érzés volt, amikor én is pályán voltam, de most is nagyon örültem a sikernek, hiszen már négy éve volt, hogy pontot tudtunk szerezni a Győrtől. Százszázalékosan idén már biztosan nem nyernek bajnokságot.

- Visszatérve a Bajnokok Ligájára. Szerinted meglesz a BL-elődöntő?
- Az a baj, hogy ez nem csak rajtunk múlik. Szombaton mindent megteszünk azért, hogy a továbbjutásunk lehetősége életben maradjon. Hozzá kell tenni, hogy már az is hatalmas siker, hogy eddig eljutottunk. Nekünk most a bajnokságban és a Magyar Kupában is nagy céljaink vannak. Küzdünk tovább a Győr elleni pontokért!

- A jövőt figyelembe véve, egy esetleges bajnoki döntőre rendben lesz a vállad?
- Úgy készülök, hogy a bajnoki döntőn már segíthessem a csapatot.

Forrás: www.fradi.hu

További hírek