DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYrNHLy8' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST "Havat ne, csak szurkolót!" | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

"Havat ne, csak szurkolót!"

2012. december 13. 13:32

Tomori Zsuzsa boldog, vidám hangulatú bejegyzéssel jelentkezett a szerbiai Európa-bajnokságról a www.fradi.hu oldalon.

"Havat ne, csak szurkolót!"
„Szerintem a keddi meccsen bármelyik csapat jöhetett volna, akkor is nyertünk volna. Ahogy feljöttünk és átvették a lányok a vezetést, látszott az ellenfelünkön, hogy megtörtek, tanácstalanok. Évi hátul lehúzta a rolót a kapuban. Nagyon jól támadtunk, és a románoknak szinte momentumuk sem volt annyira jól védekeztünk.

Nagyon izgultam és aggódtam a meccs előtt, nehogy a buta döntésemmel sújtsam a csapatot és miattam kapjunk ki. Amikor már láttam a magabiztosságot a csajokon, megnyugodtam és akkor meg már ordibáltam örömömben és ráztam az öklöm. (Nevet.)

Azért legközelebb én is inkább a csapatban lennék a lelátó helyett. Szerintem még életemben nem kiabáltam és szurkoltam ennyit hatvan percen keresztül! (Nevet.) Még akkor sem, amikor pályán voltam. Végig próbáltam szuggerálni és biztatni a többieket. Remélem, valamennyit hallottak is belőle. (Nevet.) Ugyanolyan boldog voltam a lelátón, mint ők a pályán. A végén mi is azonnal berohantunk, hogy együtt ünnepeljünk. Nagyon-nagyon nagy élmény volt! Aki azt a meccset látta, szerintem egyhamar nem felejti el. Talán most jött ki a legjobban, hogy mennyire jó csapat vagyunk. Este egy kicsit még ünnepeltünk is.”

Újabb boldog pihenőnap, újabb szerda Szerbiában

„Szerdán már ment minden a megszokott módon. Reggeliztünk, majd volt egy 40-50 perces spinning edzésünk. Ebédeltünk, a délutánunk pedig szabad volt. Kimentünk a városba körbenézni, vásárolgatni, egy kicsit kikapcsolni. A karácsonyi hangulat már itt is megvan. Körbejártuk a kis bódékat, hogy milyen dolgok vannak. Bementünk néhány boltba ajándékokat nézegetni.

Laza nap volt. Délután a szálloda aulájában töltöttük el az időt. Felmerült, hogy eljátszunk valami nótát a zongorán. (Nevet.) Jó volt ez a nap. Végig viccelődtünk, próbáltunk kikapcsolni. Mentálisan nagyjából feltöltődtünk."

Az időjárásról...

"Most még istenes. Csak ne essen a hó! (Nevet.) Így hogy nem havazik, elviselhető a hideg, de ha leesik még pár centi, itt megbénul minden. Nagyon remélem, hogy hétvégére nem esik és minél több magyar szurkoló jön majd Belgrádba buzdítani minket. Természetesen, nem maradhatott el a hótömeggel járó szórakozás sem. Volt angyalka, hócsata, hóba lökdösődés. Már minden ilyesmi megtörtént. Felavattuk az idei első havat."

Forrás: www.fradi.hu

További hírek