DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYCs9cSc' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST A kolbászfesztivál jegyében | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

A kolbászfesztivál jegyében

2012. október 19. 7:37

A péntek esti Budapest Bank-Békéscsabai ENKSE - Érd NB I-es bajnoki mérkőzésre a klub a Csabai Kolbászfesztivál rendezőivel kidolgozta a beléptetés feltételeit.

A kolbászfesztivál jegyében
NB I., alapszakasz, 6. forduló

Budapest Bank-Békéscsabai ENKSE - ÉTV-Érdi VSE
18.00, Békéscsaba, Városi Sportcsarnok
Játékvezetők: Baranyi Antal, Szloska Krisztián

Az Érd történetének második mérkőzését vívta anno NB I-es ellenféllel szemben, mikor a Magyar Kupa 2010-es kiírásában Érdre utazott a Békéscsaba. Akkor az egy osztállyal magasabban játszó csabaiak nyertek Érden 35-30-ra. Azóta is az a nyolc közé jutás az Érd legjobb MK-szereplése - az utána következő kiírásokban a Győr búcsúztatta a legjobb tizenhat között. Az NB I-ben is csabai győzelmekkel kezdődött a párharc, az újonc első idényében Érden 24-29-re, otthon 35-26-ra verte a Csaba. Az előző kiírásban aztán megtört a jég, előbb a Batthyány-ban nyert 27-22-re, majd idegenben gyakorlatilag bebiztosította a felsőházba jutást a 26-31-es sikerével az Érd.

Nem lehet azt állítani, hogy meglepetésre erőn felül teljesítene a bajnokságban a viharsarki együttes, sőt inkább még negatív lehet a szurkolók szájíze. A szezonnyitón bántóan simán kaptak ki Fehérváron, de idegenben szerezték eddigi egyetlen győzelmüket Dunaújvárosban. Ez már csak azért is fájó lehet számukra, mert két eddigi hazai fellépésükön csak egy pontot tudtak szerezni - döntetlen a Debrecen, vereség a Kiskunhalas ellenében.

Az érdiek játékosainak és vezetőedzőjének szavai az idegenbeli találkozó előtt:

Szvetlana Gridnyeva: Már csütörtök délután elutaztunk, és jobb is ez így, hogy nem sok óra ücsörgés után kell pályára lépnünk. Nagyon készülünk, tudjuk az ellenfél erősségeit, és remélem, megtaláljuk a gyengéit is.

Kovács Anna: Ugyanúgy készültem, ahogy mindenki, együtt edzettem a többiekkel – remélem, hamarosan pályára is léphetek. Két nagyon komoly átlövője van a Békéscsabának, akiket meg kell akadályozni, hogy tíz gól közelébe kerüljenek, plusz nekik is jó a védekezésük. Nem számít a jelenlegi helyezés, a tabellán elfoglalt pozíció, mindentől függetlenül győzni megyünk Békéscsabára.

Szabó Edina vezetőedző: A csapat életében a bajnokság a legfontosabb, egész héten a pénteki mérkőzésre készültünk. Játékosaink nagyon jó fizikai állapotban vannak, és úgy érzem, hogy képesek lesznek koncentráltan, magas hőfokon, lelkesen kézilabdázni Békéscsabán.



Meghosszabbította együttműködési szerződését a Budapest Bank-Békéscsabai ENKSE csapata a kolbászfesztivált szervező Csabai Rendezvényszervező Kft.-vel. Ennek köszönhetően a lila-fehér együttes a rendezvény hivatalos partnere lett az idei évben is. A megállapodás értelmében a békéscsabai csapat egész évben aktív szerepet vállal a kolbászfesztivál népszerűsítésében, a klub marketingeszközein, valamint az együttes felszerelésén egyaránt megjelenik a rendezvény logója.

A Csabai Kolbászfesztivál nyitónapjának hivatalos programjai közé tartozik a mai mérkőzés is, amelyre minden sport- és kolbászbarátot várnak a szervezők. A találkozóra a belépés ingyenes lesz. A bérlettel rendelkező szurkolók ugyancsak térítésmentesen léphetnek be pénteken a fesztivál területére. A megállapodás részeként az idei kolbászkészítő versenyen is részt vesznek a lila-fehér lányok.

Forrás: www.beol.hu és www.etvkezilabda.hu

További hírek