DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MY71tiB5' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Mindkét lány játéka képlékeny | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Mindkét lány játéka képlékeny

2012. szeptember 20. 11:25 © handball.hu

A Michalovce elleni Bajnokok Ligája-selejtező mérkőzésen nem szerepelt Zácsik Szandra, illetve csak percekig volt pályán Vérten Orsolya. A handball.hu a játékosok állapotáról Kökény Beatrix ügyvezetőnél érdeklődött.

Mindkét lány játéka képlékeny
"Vérten Orsolya a szokásos combhúzódásával küzd, a mai napon meg is vizsgálják a Sportkórházban. Bízunk benne, hogy nem súlyos a helyzet. Előfordulhat, hogy a szombati visszavágón sem erőlteti majd a játékát Elek Gábor. Folyamatosan kezelik a combját, úgyhogy a jövő hétre talán helyre jöhet.

Zácsik Szandra helyzete továbbra is képlékeny fájós válla miatt. Az orvosok minél előbb újra meg szeretnék operálni, de mi bízunk benne, hogy a BL-csoportmeccseket még vállalni tudja. Remélhetőleg ezt a másfél hónapot valamiféle gyógymóddal, vagy kezeléssel vállalni tudja" - fogalmazott Kökény Beatrix.

© handball.hu

További hírek