DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MY2ZT4nL' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST A Kézilabda Magazin tartalmából | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

A Kézilabda Magazin tartalmából

2012. május 21. 12:25

Eltelt egy újabb hét és megint közeledik a hétfő este, ami csakis egyet jelenthet: ismét új résszel jelentkezik a SportKlub népszerű műsora, a Kézilabda Magazin! Május 21-én este egy órán keresztül valamennyi fontosabb eseményről értesülhetnek a sportág iránt érdeklődők.

A Kézilabda Magazin tartalmából
Az elmúlt hét a búcsúzások hete volt a magyar kézilabdában – és nem csak azért, mert véget ért a 2011-2012-es szezon. Szerdán Pálinger Katalin, szombaton pedig Mocsai Lajos intett búcsút, igaz, utóbbi csak az MKB Veszprém kézilabdacsapatának, a magyar válogatottnál továbbra is hivatalban marad. A két, fentebb már említett korszakos egyéniség főszereplésével került sor a Ferencváros-Győr és a Veszprém-Szeged bajnoki döntőkre, mely találkozók aranypillanatai mellett magától értetődően a többi pályán történtekről is beszámolunk.

Bár csatornánk arculata megváltozott, megszokott és persze minőségi tartalmaink nem tűntek el, tehát hétfőn is lesz Hét Legjei rovat, amelybe ezúttal is nagy volt a túljelentkezés. Pálinger Katalin sikerekben gazdag pályafutásáról már múlt heti adásunkban is megemlékeztünk, ám az elmúlt csaknem két évtized legjobb magyar kapusának búcsúját nem lehet egy kézlegyintéssel elintézni: az FTC elleni mérkőzés után hangoskodó kommentátorunk, Léderer Ákos faggatta a családalapítási projektbe kezdő világklasszist.

Természetesen a felsoroltakon kívül még sok minden más is vár a kézilabda szerelmeseire a hétfői adásban, de mivel nem vagyunk poéngyilkosok, ezért arra kérünk mindenkit, hogy tartson velünk! Kézilabda Magazin hétfőn 20 óra 15 perctől kezdődő adásában láthatnak. Tartsanak Velünk!



Forrás: SportKlub

További hírek