DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYT4IMQ5' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Aranymorzsák | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Aranymorzsák

2012. május 14. 7:30

Mint ismert, a Ferencváros csapata emberfeletti teljesítményt nyújtva 31-30-ra győzött Viborgban, és így kettős győzelemmel – 62-60-as összesítéssel – megvédte KEK-címét. Lássuk, ki hogyan értékelt az éremátadást követően...

Aranymorzsák
Kökény Beatrix: Boldog vagyok, mert nem hittem, hogy ebben a nagyon erős mezőnyben meg tudjuk védeni a címünket. Úgy gondolom, a tavalyi rutin átsegített minket a nehéz pillanatokon. A döntő volt a legnagyobb küzdelem. A lányok felülmúlták az elvárásokat. Nagyon jó, igazi Fradi szellemben kézilabdázták és küzdötték végig magukat a sorozaton.

Cifra Anita: Óriási élmény. Amikor ideigazoltam bíztam benne, hogy valami ehhez hasonlóban lesz részem, de hogy mindjárt az első évben, arra nem számítottam. Az pedig, hogy Dániába ennyi Fradi szurkoló eljött és biztatott minket mindvégig, elmondhatatlan érzés. Amikor kimentünk melegíteni libabőrös lettem. Majdnem sírva fakadtam, hogy mennyien kísértek el és buzdítottak minket Viborgan.

Szamoránsky Piroska: Úgy érzem, ez a mostani szinte felülmúlja az előző évi sikert. A Viborg tényleg klasszisokkal van tele, de tavaly és idén is sikerült legyőznünk őket. Azt gondolom, ez azt jelenti, hogy most már a Fradit is oda kell sorolni Európa élcsapatai közé és számolni kell velünk. Kimondhatatlanul boldog, és nagyon büszke vagyok a csapatra.

Szarka Adrienn: Nem lehet megfogalmazni, hogy milyen érzés a címvédés. Biztosan nem lesz gond az ünnepléssel sem ma, sem holnap a szurkolókkal.

Az aranygép 16.10-kor a Liszt Ferenc repülőtéren száll le, a lányok az 1-es terminálhoz érkeznek.

Természetesen a KEK-hősöket méltó körülmények között tudják a drukkerk megünnepelni: minden szurkolót várnak 17 órától a FŐTÁV-FTC Arénába. A csapat vezetőségének kérése, hogy a drukkerek elsősorban az arénába jöjjenek, mert a lányokat a reptérről azonnal a csarnokba szállítják.

Viborgban védett címet a Fradi!!!

Forrás: www.fradi.hu

További hírek