DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYDzM44F' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Lemondott az UKSE elnöksége | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Lemondott az UKSE elnöksége

2012. április 19. 14:46

Lemondott az NB I-es nőikézilabda-bajnokságban szereplő szekszárdi UKSE elnöksége - erősítette meg csütörtökön a Tolnatáj TV információját az MTI-nek a klub elnöke.

Lemondott az UKSE elnöksége
"Úgy gondoljuk, hogy egy új elnökség meg tudja oldani az előttünk álló problémákat" - mondta Varga Jenő, hozzátéve, hogy a gazdasági válság a "klub néhány támogatóját megrázta".

A Tolnatáj TV szerdai beszámolója szerint a klub több játékosnak is tartozik, és előfordult, hogy egyes játékosok három hónapig nem kapták meg járandóságukat. A helyi tv azt is közölte, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) "inkasszózta" a klub számláját.

A klubelnök erre reagálva elismerte, hogy a bérekben vannak elmaradások: "Egy-két hónapos csúszás van, de ezzel nem vagyunk egyedül az NB I-ben" - jegyezte meg. Azt ugyanakkor cáfolta, hogy a NAV zárolta volna az UKSE számláját.

Az elnök azt is elmondta: az UKSE célja változatlanul az, hogy a nőikézilabda-csapat biztosan benn maradjon az NB I-ben.

Az együttes a 12 csapatos bajnokság alapszakában az utolsó helyen végzett, a 9-12. helyért folyó alsóházi rájátszásban legutóbb hazai pályán legyőzte a Budapest Bank-Békéscsaba csapatát.

Varga Jenő tájékoztatása szerint az egyesület május 17-én tart tisztújító közgyűlést.

Forrás: MTI

További hírek