DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MY7v77pB' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST "Nagyon szeretem ezt a csapatot" | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

"Nagyon szeretem ezt a csapatot"

2012. április 11. 11:58

Horváth Bernadett meghosszabbította júniusban lejáró szerződését, és legalább még egy évig az Alcoa FKC játékosa marad. Ez azt is jelenti, hogy továbbra is – immár negyedik éve – Betti és Rádl Tímea fogja alkotni a fehérváriak beálló kettősét.

"Nagyon szeretem ezt a csapatot"
- Jó hírekkel szolgálhatunk a fehérvári közönségnek, hiszen úgy döntöttél, a következő idényben is Fehérváron játszol!
- Igen, nagyon szeretem ezt a csapatot és a várost, ezek motiváltak a döntésemben. Elgondolkoztam a folytatáson, és végül úgy láttam a legjobbnak, ha maradok még legalább egy évig, vagy a sors majd még eldönti pontosan mennyi ideig. Mostani döntésemben az is szerepet játszott, hogy nagyon sokat köszönhetek ennek a klubnak.

- Az idei szezon nem sikerült eddig olyan jól, mint reméltük. Bízol ezek szerint a szebb folytatásban?
- Remélem így lesz! A vezetőség is úgy gondolja, hogy jövőre akár az első négybe is bekerülhetünk, mi mindent meg fogunk tenni ennek érdekében.

- Amikor idekerültél Székesfehérvárra, még igazán fiatal voltál, ma viszont már a rutinosabb emberek közé tartozol. Milyennek értékeled az elmúlt éveket?
- Fehérvárnak azt köszönhetem, hogy itt lettem igazán játékos. Még mindig fiatal vagyok, ezért úgy gondolom, mindenben fejlődnöm kell, és tudok is.

Forrás: www.fkc.hu

További hírek