DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYbWDwgZ' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Az MKSZ közleménye | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Az MKSZ közleménye

2012. január 5. 14:55 © handball.hu

A Magyar Kézilabda Szövetség sajnálattal értesült róla, hogy az országszerte nagy szolgáltatási területen jelen lévő Magyar Telekom Nyrt. T-Home (márkanevű) televíziós programcsomagjainak többségéből kivette a Sport Klub csatornát.

Az MKSZ közleménye
A Sport Klub a magyar bajnoki- és kupamérkőzések, valamint számos válogatott találkozó közvetítési jogával rendelkezik az MKSZ-szel 2009 óta érvényben lévő szerződése értelmében.

A változás miatt számos kézilabda-barát a jövőben nem láthat igen sok fontos magyarországi, illetve magyar érdekeltségű kézilabda-mérkőzést. Az ügyben a Magyar Kézilabda Szövetség hivatalos tájékoztatást kért a Sport Klub csatornától, illetve annak tulajdonosától. Az MKSZ jövő heti elnökségi ülésén foglalkozik az üggyel, ám a szövetség vezetői lehetőségeikhez mérten addig is mindent megtesznek, hogy ideális megoldást találjanak az ügy kapcsán, és mielőbb ismét széles körben láthatóak legyenek a bajnoki és válogatott mérkőzések.

Az eset a közelgő férfi Európa-bajnokságot nem érinti, mivel a január 15-29. között Szerbiában sorra kerülő kontinenstorna magyar érdekeltségű mérkőzéseit a Magyar Televízió m1-csatornája, számos további találkozót pedig a Sport TV közvetít.

Budapest, 2012. január 5.

Magyar Kézilabda Szövetség

A SportKlub elérhetőségei az Interneten:
www.facebook.com/SportKlubTV
www.youtube.com/kezilabdamagazin

További hírek