DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MY60TYLN' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Ismét Kézilabda Magazin | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Ismét Kézilabda Magazin

2011. december 5. 12:48

December első hétfőjén este egy órán keresztül valamennyi fontosabb eseményről értesülhetnek a sportág iránt érdeklődők, ami a női és a férfi kézilabdasport élvonalában aktuálisan történik.

Ismét Kézilabda Magazin
Természetesen ezúttal is jelentkezünk a női és férfi élvonal aktuális fordulójának összefoglalójával. Megmutatjuk a Győri Audi ETO - Dunaújvárosi REK, az MKB Veszprém - Orosháza-Alexandra, a Tatabánya-Carbonex - Balatonfüred, az FTC-PLER - B. Braun-Gyöngyös, a Kecskemét - Tata, a Csurgó - Mezőkövesd mérkőzések legemlékezetesebb pillanatait. A Hét Meccse ezúttal a SportKlub által élőben közvetített Balatonfüred - Dunkerque EHF-kupa-találkozó volt.

Húzás című rovatunkban megvizsgáltuk, hogy az elmúlt évi teljesítmény után a játékosok és az edzők közül ki mire számíthat december 6-án - csokira vagy virgácsra? Elindult a női világbajnokság, hosszú évek után nélkülünk. A KéziVízióban Léderer Ákos ennek kapcsán merengett el egy kicsit, vajon hol a helye a magyar kézilabdának a világban! Természetesen megmutatjuk a Hét Legjeit is.

A Németh András által vezetett Edzőbizottság ülésén is jártunk, ahol igencsak elkeserítő példát is hallhattunk az egykori szövetségi kapitánytól. Mivel ezúttal Karl Eik Bøhnt és stábunkat is meghívták, így megmutatjuk, milyen témákról volt szó!

Kézilabda Magazin hétfőn 19 órától a SportKlubon. Tartsatok Velünk!

Figyelmetekbe ajánljuk nemrég indított online Kézilabda-csatornánkat rendszeresen bővülő tartalommal, melyet a www.youtube.com/user/kezilabdamagazin címen érnek el. Az oldalon feliratkozási lehetőséget is találnak, így minden egyes új videó feltöltéséről e-mailben is értesülhetnek.

Forrás: SportKlub

További hírek