DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MY7e7Ot0' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST A hétfői Kézilabda Magazin tartalmából | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

A hétfői Kézilabda Magazin tartalmából

2011. október 21. 7:36

Október negyedik hétfőjén este egy órán keresztül valamennyi fontosabb eseményről értesülhetnek a sportág iránt érdeklődők, ami a női és a férfi kézilabdasport élvonalában aktuálisan történik.

A hétfői Kézilabda Magazin tartalmából
Teljes fordulatszámon pörög már a magyar bajnokság a férfi szakágnál, így mi sem természetesebb, mint hogy mi is betekintést engedünk a hét történéseibe!

Ezeken a napokon viszont női válogatottunk volt a főszerepben, hiszen szerdán az Azerbajdzsán elleni európa-bajnoki selejtezőn mutatkozott be nemzeti együttesünk kispadján Karl Erik Bøhn, az új szövetségi kapitány.

Hétfői Kézilabda Magazinunkban a norvég szakember bevezet minket a gasztronómia világába. Stábunk kedvéért kedvenc ételét is elkészítette a mester, Bøhn ugyanis Kovacsicz Mónikával főzőcskézett! Fény derül arra is, hogy élettársát, Heidi Løkét mivel veszi le a lábáról szövetségi kapitányunk.

A női NB I-ben egy előrehozott mérkőzésre kerül sor a hétvégén, amikor a Vác a Dunaújvárost fogadja. A Budapest Bank Ligában Balatonfüredi KSE-Orosházi FKSE Alexandra, Kecskeméti KSE-B.Braun Gyöngyös, Csurgói KK-FTC-PLER és Mezőkövesdi KC-Varioauto Pécs KC meccseket rendeznek, ezekről összefoglalókkal jelentkezünk. A Hét Legjei című új összeállításunkban megmutatjuk a legszebb gólt, a legemlékezetesebb momentumot, sikert és bukást is.

Megszokhattátok már azt is, hogy nem megyünk el szó nélkül a legérdekesebb történések mellett sem, nemrég induló rovatunkban, a KéziVízióban ezúttal Léderer Ákos fejti ki véleményét arról, hogy kell-e tizenkét csapatos magyar bajnokság.

Húzás rovatunkban ezen a héten arra voltunk kíváncsiak, mit vár a szakma a Magyar Kézilabda Szövetség tisztújításától. Az MKSZ elnöke, Vetési Iván megmondja, hogy mire számíthatunk a Németh Kornél kollégánk által a legutóbbi adásunkban már megénekelt október 22-i (MKSZ-közgyűlés) után.

Kézilabda Magazin hétfőn 19 órától a SportKlubon. Tartsatok Velünk!

Figyelmetekbe ajánljuk nemrég indított online Kézilabda-csatornánkat rendszeresen bővülő tartalommal, melyet a www.youtube.com/user/kezilabdamagazin címen értek el. Az oldalon feliratkozási lehetőséget is találtok, így minden egyes új videó feltöltéséről e-mailben is értesülhettek.

SportKlub



Forrás: SportKlub Kézilabda Magazin

További hírek